❌İndirim Bitti! Steam RDR 2 tekrar indirime girdi

hocam %20 cashback falan gelmedi, bütün moralim altüst oldu :D
Nasıl gelmedi 3. günün sonunda gelmesi gerekiyor direkt kart ile satın aldınız değil mi ? Eğer hala gelmediyse iletişime geçin destek kaydı oluştursunlar 1.5 hafta içinde hesabınıza geçer bu arada hesap hareketlerinden harcadığınız tutarın işlem adına bakım Steam yazıyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaa kaçırdım ya off
Geçmiş olsun hem yaz indiriminde indirime girdi hemde yaz indirimi bittikten sonra indirime girdi yaklaşık toplam 3.5 haftadır indirimde bu oyun artık geçmiş olsun yapacak bir şey yok eğer epic games üzerinde hala indirim varsa oraya bakabilirsiniz

asıl gelmedi 3. günün sonunda gelmesi gerekiyor direkt kart ile satın aldınız değil mi ? Eğer hala gelmediyse iletişime geçin destek kaydı oluştursunlar 1.5 hafta içinde hesabınıza geçer bu arada hesap hareketlerinden harcadığınız tutarın işlem adına bakım Steam yazıyor mu ?
Hocam önce banka kartımdan, nays hesabıma parayı aktardım daha sonra nays kartıyla satın aldım. Dün bu saatlerde aldım oyunu, daha 1 gün olmuş, 3. günün sonuna kadar bekleyeceğim gelmezse desteğe yazarım. Açıklamada LIDIO ODEME/VALVE CORPORA yazıyor.

Hocam önce banka kartımdan, nays hesabıma parayı aktardım daha sonra nays kartıyla satın aldım. Dün bu saatlerde aldım oyunu, daha 1 gün olmuş, 3. günün sonuna kadar bekleyeceğim gelmezse desteğe yazarım. Açıklamada LIDIO ODEME/VALVE CORPORA yazıyor.
Tamam sorun yok genelde 3. günün sonlarına doğru veya akşam üstüne doğru geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,320
Üyeler
185,066
Son üye
falımsakız
Geri