ne zamansanmam fakat o kadar verilmez ben 90 liraya almistim
%80 indirime falan girse yine alınır hocamDüşmeyecek hocam. Oyun 2 bin lira olacak. Bu son indirim kesinlikle al.
eyvallah hocam alıcam zaten galibaDusmez, o fiyat son sansin
Girse bile 2000 liradan 80% indirime girecek. Steam Türk lirasını kaldırıyor artık, dolar üzerinden alacağız oyunları. Rockstar'da bize özel fiyat biçmeyeceğinden oyunun dolar cinsinden karşılığını almış olacağız.%80 indirime falan girse yine alınır hocam
1 sene once, farkli oynama imkani bulmani oneririm ben 50 saat oynadim sonra saldim bi ara baslarim yine heraldene zaman
ben 2 sene önce ps4den oynamıştım hikayesini online vs sonra sattım ps4 şimdi yeni pc dizdim pcde de olsun rdr sağlam oyun diye alacagım yine girip oynanacak bi oyun1 sene once, farkli oynama imkani bulmani oneririm ben 50 saat oynadim sonra saldim bi ara baslarim yine heralde
Katiliyorum hocam, acik dunyasi inanilmaz iyi.ben 2 sene önce ps4den oynamıştım hikayesini online vs sonra sattım ps4 şimdi yeni pc dizdim pcde de olsun rdr sağlam oyun diye alacagım yine girip oynanacak bi oyun
agam steam dolar üzerine geçiyo büyük ihtimalle zam gelcek alabildini al benceben 2 sene önce ps4den oynamıştım hikayesini online vs sonra sattım ps4 şimdi yeni pc dizdim pcde de olsun rdr sağlam oyun diye alacagım yine girip oynanacak bi oyun
ALACAKSAN al kanka dolara dönecek o zaman hiç alamayacaksınRed dead redemption 2 steamde 460 liraya düsmüs daha da düşer mi acaba cadilar bayramı indirimi de 29 ekimde, cadilar bayramında sağlam oyunlar kovalanır mı yoksa rdr alıcam sizce napayım