C causee 80+ Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Cenk 9 Ekim 2024 #1 Steam hesabim 14 yıllık aktif kullaniyorum son 4ay girmedim gecen hafta 1 rekabetçi oynadım bugün girdiğimde seçkin mod kapanmış hesabınızı yükseltin diyor varmı başına gelen
Steam hesabim 14 yıllık aktif kullaniyorum son 4ay girmedim gecen hafta 1 rekabetçi oynadım bugün girdiğimde seçkin mod kapanmış hesabınızı yükseltin diyor varmı başına gelen
kaptraew 80+ Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 293 Dahası Reaksiyon skoru 119 İsim Metehan bahar 9 Ekim 2024 #2 Hesabı aktif kullanma ile alakası yok ki Seçkinin. CSyi almişmiydin önceden.
C causee 80+ Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Cenk 9 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kaptraew yazmış: Hesabı aktif kullanma ile alakası yok ki Seçkinin. CSyi almişmiydin önceden. Devamı için tıklayın... tabii ki hesap seçkin
kaptraew yazmış: Hesabı aktif kullanma ile alakası yok ki Seçkinin. CSyi almişmiydin önceden. Devamı için tıklayın... tabii ki hesap seçkin