alinir duruyor r6 çok zaman ister ama onu soyleyeyimAlınır Mı? Alınmaz Mı? 15 Dolar Steam Kodu Alacağım.
r6 ücretsiz olacak diyorlar cs gibi. onu bı araştır öyle al. biraz daha verip deluxe almanı tavsiye ederim.Alınır Mı? Alınmaz Mı? 15 Dolar Steam Kodu Alacağım.
Ücretsiz olursa csde seçkin verdikleri gibi bunda da verilir diye düşünüyorumr6 ücretsiz olacak diyorlar cs gibi. onu bı araştır öyle al. biraz daha verip deluxe almanı tavsiye ederim.
Detroit , Epic Games'te 140 TL bir küsürdü yanlış değilsem . Bir bak istersenAlınır Mı? Alınmaz Mı? 15 Dolar Steam Kodu Alacağım.
r6 bedava olucak deniyor şimdi alma benceEvet Farkındayım Teşekkürler![]()
r6 alıcaksan deluxe edition al 4 dolar mı ne o da fazladan karakter veriyor mis gibiAlınır Mı? Alınmaz Mı? 15 Dolar Steam Kodu Alacağım.
Bir Karta Sahip Değilim Hocam Arkadaşın Kartı İle Halledeceğim İçin Sadece Steam Cüzdan Kodu Alabiliyorum Maalesef.detroit epıcten alınır daha ucuz orda suan ne kadar bılmıyorum ama orda ındırımdeyken falan cok daha ucuz ve alınır kesınlıkle
evet o tarz bir şeyÜcretsiz olursa csde seçkin verdikleri gibi bunda da verilir diye düşünüyorum