Öneri Steam sonbahar indiriminde alınabilcek oyunlar

O oyun 1 kez indirime girdi bu indirimde sanmıyorum ki satış rakamları çok iyi indirim sanmıyorum epicden alın çok daha ucuza geliyor
aldımda çakma oyun almış gibi hissettim iade ettim hiç içim el vermedi

cok güzel oyun bence değer o fiyata hocam simdiden iyi oyunlar iyi zombi kesmeler 12 farklı yerini parcalayabiliyorsunuz
Sağolasın kanka fiyatına kesinlikle değer Türkçce altyazı ve Türklere özel fiyatlandırmayı düşünmeleri bile bir güzellik. Korsan indirip oynamadım o yüzden

paylaşımlı al steamden oyna çakma gibi hissetmezsin paranda cebine kalır harçlık edersin
hocam o olay nası oluyor hesap felan gitmez demi bir anda ama ben hesap değeri içinde alıyorum ilerde satarsam diye

Ubisoft oyunlarına bakın, AC ve Far Cry oyunlarında absürd indirimler var. Far Cry Priaml 2.5 dolar gibi fiyattan satılıyor.

Hesabımda kullanmadığım 30 dolar Steam bakiyesi var. Güncel kurla 25 dolar karşılığı isteyene satarım.

bütçeniz varsa lies of p ek paket ile dövüş seviyosaniz sf6 gözel indirimde :kekw:

hocam o olay nası oluyor hesap felan gitmez demi bir anda ama ben hesap değeri içinde alıyorum ilerde satarsam diye
bildiğin satan sitelerden güvenilir şikayeti az olan bir satıcıdan alıyorsun steam hesap değiştir kısmından verilen bilgileri giriyorsun oyunu indirip offline modda oynuyorsun bu kadar basit hesap değeri dediğin şey de saçmalık bu arada kimse gidip steam hesabı almaz 60 dolarlık 10 tane oyunun olsun adamın vereceği maks para 500 tl falan gerek yok çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri