YØNDAİME
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 208
yapma be ya epicten alıcam yada steamden ghost of tsushima alacğaım ozamanWukong indirime çok, çok nadir giriyor.
yapma be ya epicten alıcam yada steamden ghost of tsushima alacğaım ozamanWukong indirime çok, çok nadir giriyor.
o zaman 1 2 gün beklemekte fayda var güzel oyun evet buyuk oyunlar genelde 30 dolara dusmus spiderman olsun last of us olsun belki wukongda duser bekleyelimhocam 35 40 dolara razıyım alacam valla denedim baya iyi oyunmuş
bekleyelim bakacağız hocam inş düşer yao zaman 1 2 gün beklemekte fayda var güzel oyun evet buyuk oyunlar genelde 30 dolara dusmus spiderman olsun last of us olsun belki wukongda duser bekleyelim
O oyun 1 kez indirime girdi bu indirimde sanmıyorum ki satış rakamları çok iyi indirim sanmıyorum epicden alın çok daha ucuza geliyorwukong girermi 1 2 güne almayı düşünüyorum indirimler geç geliyor
aldımda çakma oyun almış gibi hissettim iade ettim hiç içim el vermediO oyun 1 kez indirime girdi bu indirimde sanmıyorum ki satış rakamları çok iyi indirim sanmıyorum epicden alın çok daha ucuza geliyor
Bence gereksiz bir takıntı ama steamden alıp oynarken zevk alıyorsanız yapacak bir şey yokaldımda çakma oyun almış gibi hissettim iade ettim hiç içim el vermedi
Sağolasın kanka fiyatına kesinlikle değer Türkçce altyazı ve Türklere özel fiyatlandırmayı düşünmeleri bile bir güzellik. Korsan indirip oynamadım o yüzdencok güzel oyun bence değer o fiyata hocam simdiden iyi oyunlar iyi zombi kesmeler 12 farklı yerini parcalayabiliyorsunuz
paylaşımlı al steamden oyna çakma gibi hissetmezsin paranda cebine kalır harçlık edersinaldımda çakma oyun almış gibi hissettim iade ettim hiç içim el vermedi
hocam o olay nası oluyor hesap felan gitmez demi bir anda ama ben hesap değeri içinde alıyorum ilerde satarsam diyepaylaşımlı al steamden oyna çakma gibi hissetmezsin paranda cebine kalır harçlık edersin
bildiğin satan sitelerden güvenilir şikayeti az olan bir satıcıdan alıyorsun steam hesap değiştir kısmından verilen bilgileri giriyorsun oyunu indirip offline modda oynuyorsun bu kadar basit hesap değeri dediğin şey de saçmalık bu arada kimse gidip steam hesabı almaz 60 dolarlık 10 tane oyunun olsun adamın vereceği maks para 500 tl falan gerek yok çünkühocam o olay nası oluyor hesap felan gitmez demi bir anda ama ben hesap değeri içinde alıyorum ilerde satarsam diye