Neler Yeni

🔥İndirim Steam Sonbahar indirimlerinden alınabilecek en güzel oyunlar [ Ana Konu ]

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben Halloween da aldım m Gayet güzel ancak Sana önerim zamanla DLC al. Bu arada ilk defa oynayacaksan çok zorlanacaksınız. Kanalizasyon sorunlar, ses sorunu, para sorunu, eğitim sorunu, hava kirliliği sorunu, en zor olan trafik sorunlar, arazi değeri problemleri. Hepsini baştan altyapiyi çok iyi yapmak gerekiyor. Oyun hakkında istediğin zaman soru sorabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce oynamadım bir şey diyemiyorum o yuzden
Simcitynin daha gelişmişidir diye düşünüyorum.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Hocam çok sağol hepsini ekleyeceğim

Simcitynin daha gelişmişidir diye düşünüyorum.
Tabii ki de çok detaylı

Düşük sisteme sahip olanlar içinde bir bölüm eklemelisin.
Hepsini bütçeye göre ve sisteme göre ayarlayacagim 👍

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
Metro koyabilirsiniz özellikle ben "Last Night"ı çok sevmiştim (exodus ve 2033 te gayet iyidir sadece bana göre değiller)

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
Arkadaşlar bu konumda sizlere Steam Sonbahar indirimlerinde 10 oyun önerdim.
Daha çok fazla oyun eklenecektir.

1. Simülasyon denince ilk akla gelen Euro Truck Simulator 2 her zamanki fiyatıyla 9.75TL ile listede yerini alıyor. Bu oyun bence herkesin envanterinde olmalı. :)

2. Uzun zamandır herkesin az da olsa indirime girmesini beklediği Fall Guys sonbahar indirimlerinde %20'lik bir indirimle 30.40TL fiyata satışta.

3. Among Us isimli oyunu son zamanlarda herkes duymuştur. Among Us %20'lik bir indirimle 8.40TL fiyata satışta.

4.Don't Starve Together arkadaşlarınız ile birlikte oynayacağınız çok eğlenceli bir hayatta kalma oyunudur. Bu oyunda arkadaşlarınız ile birlikte çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Don't Starve Together %66'lık bir indirim ile 8.16TL olarak satışta.

5. Özellikle DA forumda bence en çok sevilen oyunlardan bir tanesi budur. Başka alternatifi olmayan PC Building Simulator %50'lik bir fiyat ile 16TL'den satışta.

6. Sea Of Thieves arkadaşlarınız ile birlikte harika vakit geçirebileceğiniz bir korsan oyunudur. Sonbahar indirimlerinde güzel bir fiyat düşüşü ile Sea Of Thieves %25 indirim ile 45.75TL fiyata satılıyor.

7. Büyük bir kitlenin sevdiği Red Dead Redemption 2 %33'lük bir indirim ile 200.33TL'den satışta.

8. Farklı bir dünyada okyanus ortasından kurtulmaya çalıştığınız Subnautica %35'lik bir indirim ile 26TL'den satışta.

9. Kuşkusuz en iyi hayatta kalma olan oyunlardan biri The Forest %50 bir indirim ile 16TL'den satışta.

10. Sea Of Thieves oyunu bütçesi aşanlar için Blazing Sails güzel bir alternatife benziyor. Daha önce oynamadım ancak izlediğim videolara göre gayet güzel bir oyun. Blazing Sails %20 bir indirim ile 20TL'den satışta!

11. Özellikle SİMS serisi severler için bu indirimi kaçmamalı. The Sims 4 %88'lik bir indirim ile 33.59TL'den satılıyor.

12. Assetto Corsa yine müthiş bir fiyat ile %80'lik bir indirim ile 6.40TL'den satışta.

13. The Witcher® 3: Wild Hunt müthiş bir indirim ile %70'lik bir düşüş alarak 17.99TL'den satışta. Özellikle The Witcher® 3: Wild Hunt oynamayanların kaçırmaması gereken bir indirim.

14. Özellikle Simcity serinin yerini alan Cities Skylines en iyi şehir kurma oyunlarından bir tanesidir. Klasik bir düşüş ile %75 indirim alarak 12.25TL'den satışta!

NOT: Bu listeye daha çok fazla oyun eklenecektir. Şuanda vaktim olmadığı için bu kadar ekleyebildim. Önerilerinizi bekliyorum. :)
Bu konu altında hep beraber indirimler ve oyunlar hakkında tartışabiliriz. :)
Onun dışında çekirdekten daha ucuz olan Half Life serisinide öneririm.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

ust4