https://help.steampowered.com/tr/wizard/HelpWithLogin direk bu adresden ilerleyebilirsin![]()
Steam Destek
Steam oyunlarınız için yardım almak, Steam Desteğe başvurmak, geri ödeme talep etmek ve daha fazlası için Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanız gerekiyorsa ya da çalınmış bir hesabı kurtarmak istiyorsanız destek yine mevcuttur.help.steampowered.com
benimde bi ara çalınmıştı daha önce kullanılan ürünün keyi kredi kartı veya işlem yapılan banka numarası, ibanı, adresi gibi değişik soruları var umarım bu bilgilere sahipsinizdir
Buradan nereye girmem gerekiyor?![]()
Steam Destek
Steam oyunlarınız için yardım almak, Steam Desteğe başvurmak, geri ödeme talep etmek ve daha fazlası için Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanız gerekiyorsa ya da çalınmış bir hesabı kurtarmak istiyorsanız destek yine mevcuttur.help.steampowered.com
benimde bi ara çalınmıştı daha önce kullanılan ürünün keyi kredi kartı veya işlem yapılan banka numarası, ibanı, adresi gibi değişik soruları var umarım bu bilgilere sahipsinizdir
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://help.steampowered.com/tr/wizard/HelpWithLogin direk bu adresden ilerleyebilirsin
Hocam nasıl çalındı? Ona göre biz de dikkat edelimBuradan nereye girmem gerekiyor?
Biriyle direk iletişime geçemiyormuyum yanihttps://help.steampowered.com/tr/wizard/HelpWithLogin ordan ise hesap çalındı kısmına
Ya özel dc sunucusunda biri steam gift atmış bende inandım youtubea felan yazdım steam gift dağıtıyomuş diye öyle videolar vardı gerçekten ama ben zaten anlamıştım çalındığını doğrulaama kodunu bi girdim steam uygulaması direk yeniden giriş yapın dedi.Hocam nasıl çalındı? Ona göre biz de dikkat edelim
Steam arayuzunu kopyalayip yeni site mi yapmislar oraya bilgilerinizi mi girdiniz yoksa tıkladığınız sitede sadece steam guard kodunu mu girdinizBiriyle direk iletişime geçemiyormuyum yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya özel dc sunucusunda biri steam gift atmış bende inandım youtubea felan yazdım steam gift dağıtıyomuş diye öyle videolar vardı gerçekten ama ben zaten anlamıştım çalındığını doğrulaama kodunu bi girdim steam uygulaması direk yeniden giriş yapın dedi.
Tamamen her şeyi kopyalamışlar baya orjinal duruyordu ama domain steamcommunifity.com du dikkat etmedim işte benim ahmaklığımSteam arayuzunu kopyalayip yeni site mi yapmislar oraya bilgilerinizi mi girdiniz yoksa tıkladığınız sitede sadece steam guard kodunu mu girdiniz
Hocam gayet normal bazen bunlara kim inanir diyorsun bir anda basina geliyo dalgınlıkla farkedemiyorsun. İnşallah kurtarırsınız ben de biraz baktım ama bir şey bulamadım nicki vs bilemediğimdenTamamen her şeyi kopyalamışlar baya orjinal duruyordu ama domain steamcommunifity.com du dikkat etmedim işte benim ahmaklığım
Ya biriyle iletişime geçebilsem kart bilgileri vs. biliyorum anlatır alırım büyük ihtimalle ama biriyle iletişime geçmeye çalışıyorum işte.Hocam gayet normal bazen bunlara kim inanir diyorsun bir anda basina geliyo dalgınlıkla farkedemiyorsun. İnşallah kurtarırsınız ben de biraz baktım ama bir şey bulamadım nicki vs bilemediğimden