STEAM TAKAS DOLANDIRICILIGI

Reaksiyon skoru
10
arkadaslar birsey sormak istiyorum bilginiz varsa ve cevaplarsanız beni sevindirirsin piyasa degeri 1000 bin dolarlık gece karambiti dmmarket üzerinden satısa koymak istedim takas teklifi geldi ama süphelendigim icin tekrardan tüm takasları iptal ettim ama benim iznim olmadan ard arda 2. kez takas teklifi geldi ve onaylandı, karambitim dmmarketin bot hesabına aktarıldı ve bot hesap 7 gün boyunca takas yapamayacak merak ettigim dmmarket güvenilirmidir daha önce alısveris yaptınmı 7 gün sonra siteye karambit aktarılırmı hic bilmedigim bir site daha önce baynogame ve shadowpay üzerinden satıs yapıyordum staem üzerinden konustugum kisi ısrar edince dmmarkete koymak istedim istedim
dolandırıcı degilsede umarım ban yemez panikle steame sikayette bulundum ve ban yese bile itemler geri eski sahibine ulastırılmıyormus ban yermi bot hesap
Ekran Görüntüsü (4).png

Konu dışında açmışsın, konu insanların önüne çıkmaz.

GG, senin isteğin dışındaymış, api key kaptırmışsın, unut o karambiti kardeş.
8 yıldır bu sektördeyim

GG, senin isteğin dışındaymış, api key kaptırmışsın, unut o karambiti kardeş.
8 yıldır bu sektördeyim
api keyim kapalıydı takasdan sonra kontrol ettigimde gözlerime inanamadım api key acıktı hemen kapattım ama nafile sifremi hemen degistirdim artık nasıl bir sisteme sahiplerse siteye kaydolurken api key aktif hale gelmis steamden banlanırmı bot, banlansa bile karambiti bana geri vermezler diye tahmin ediyorum

api keyim kapalıydı takasdan sonra kontrol ettigimde gözlerime inanamadım api key acıktı hemen kapattım ama nafile sifremi hemen degistirdim artık nasıl bir sisteme sahiplerse siteye kaydolurken api key aktif hale gelmis steamden banlanırmı bot
banlanmaz kanka senin bıç GG

''şuan'' için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bowie var, yks yüzünden 1 yıldır uğraşmıyorum bro
benim api keyimi alan bot hesap ile dolandıran sahsın profil, konusma gecmisi, bana attıgı linki ve botun hesabının her detayını steam destege yazdım her sey ortada sence cözüme kavusurmu