Steam Ücretsiz Oyun Kodu Almak

Flushixy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,727
Merhaba dostlar, bugün sizlere bir siteden bahsedeceğim. Steam üzerinde bulunan bazı oyunların key'lerini sizlere ücretsiz olarak vermektedir. Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

giveaway.su_flushixy.png

Son düzenleme:
Bu Site Benzei Bir İki site denedim ama genelde steamda fiyat olarak ücretsiz oyunları gösteriyor

Bu Site Benzei Bir İki site denedim ama genelde steamda fiyat olarak ücretsiz oyunları gösteriyor

Evet. Genelde steamda fiyat olarak düşük oyunları gösteriyor ama sitede RANDOM KEY bölümü bulunmakta burada bana Metro 2033 Redux çıkmıştı oyun şuan yanılmıyorsam 31TL.

Evet. Genelde steamda fiyat olarak düşük oyunları gösteriyor ama sitede RANDOM KEY bölümü bulunmakta burada bana Metro 2033 Redux çıkmıştı oyun şuan yanılmıyorsam 31TL.
Banda Got Of var attı normalde 30 tl ama ücretsizdi şimdinücretli heralde

Hesap gg olmasın sonra?

Merhaba dostlar, bugün sizlere bir siteden bahsedeceğim. Steam üzerinde bulunan bazı oyunların key'lerini sizlere ücretsiz olarak vermektedir. Siteye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
kayıt oldumda nasıl alacağız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
nasıl alabilirm?

2 Yıl önce denemiştim ve hala hesabım sağlam.

Sonra Steam hesabı gg.

Kaç yıldır bir sürü key aldım nedense bir şey olmadı, garip.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklıma hep "Kimse gelip sana neden bedava Steam key versin geliyor?".

Promosyon key olduğu için ve adam keyleri satmakla uğraşmak yerine siteye giriş sağlayarak reklam gelirinden daha kolay kazanç elde edebileceği için, veya piyasaya sürülen oyunun indirilme sayısını arttırabilmek için oyun geliştiricileri tarafından kullanılan bir taktik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,523
Üyeler
185,278
Son üye
huseyincokal
Geri