Neler Yeni

Steam üzerinden para kazanma

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Öncelikle merhaba :) yaklaşık 2 yıldan fazla süredir steam de nasıl para kazandığımı anlatmak istedim belki birilerinin işine yarar :) sadece cs go ve pubg den aldığım kasalarla 2-3 yıl önce steam de 300 400 lira civarında param vardı kendi cebimden 400 lira kadar koyup bıçak al-sat yapmaya başladım. O zamanlar fiyatlar biraz düşük olduğu için çok kazancım olmadığı için biraz daha sevilen bıçakları alıp Steam-Topluluk-Tartışmalar kısmına girip takas bölümünde başlık açmaya başladım. Örneğin doppler gibi bıçak skinlerini alıp savaş görmüş kuzey ormanı gibi az tercih edilen bıçaklarla takas etmeye başladım. Her bıçaktan minimum 40-50 lira kazancım oluyodu. Sonrasında 1 haftalık takas banı gelince pazar üzerinden al-sat yapmaya başladım. Şu ana kadar yaklaşık +1500 para bynogame üzerinden çektim :) anlık olarakta 3350 lira steam cüzdanımda bulunuyor. oyunlar içinde bayağı para harcamış bulunuyorum. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım :)
1.PNG
2.PNG

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,170
İsim
Turuncu Keskin
Öncelikle merhaba :) yaklaşık 2 yıldan fazla süredir steam de nasıl para kazandığımı anlatmak istedim belki birilerinin işine yarar :) sadece cs go ve PUBG den aldığım kasalarla 2-3 yıl önce steam de 300 400 lira civarında param vardı kendi cebimden 400 lira kadar koyup bıçak al-sat yapmaya başladım. O zamanlar fiyatlar biraz düşük olduğu için çok kazancım olmadığı için biraz daha sevilen bıçakları alıp Steam-Topluluk-Tartışmalar kısmına girip takas bölümünde başlık açmaya başladım. Örneğin doppler gibi bıçak skinlerini alıp savaş görmüş kuzey ormanı gibi az tercih edilen bıçaklarla takas etmeye başladım. Her bıçaktan minimum 40-50 lira kazancım oluyodu. Sonrasında 1 haftalık takas banı gelince pazar üzerinden al-sat yapmaya başladım. Şu ana kadar yaklaşık +1500 para bynogame üzerinden çektim :) anlık olarakta 3350 lira steam cüzdanımda bulunuyor. oyunlar içinde bayağı para harcamış bulunuyorum. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım :)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bugünde doğum günüm falan :D

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Öncelikle merhaba :) yaklaşık 2 yıldan fazla süredir steam de nasıl para kazandığımı anlatmak istedim belki birilerinin işine yarar :) sadece cs go ve PUBG den aldığım kasalarla 2-3 yıl önce steam de 300 400 lira civarında param vardı kendi cebimden 400 lira kadar koyup bıçak al-sat yapmaya başladım. O zamanlar fiyatlar biraz düşük olduğu için çok kazancım olmadığı için biraz daha sevilen bıçakları alıp Steam-Topluluk-Tartışmalar kısmına girip takas bölümünde başlık açmaya başladım. Örneğin doppler gibi bıçak skinlerini alıp savaş görmüş kuzey ormanı gibi az tercih edilen bıçaklarla takas etmeye başladım. Her bıçaktan minimum 40-50 lira kazancım oluyodu. Sonrasında 1 haftalık takas banı gelince pazar üzerinden al-sat yapmaya başladım. Şu ana kadar yaklaşık +1500 para bynogame üzerinden çektim :) anlık olarakta 3350 lira steam cüzdanımda bulunuyor. oyunlar içinde bayağı para harcamış bulunuyorum. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım :)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bir rehber yaparsaniz cok iyi olur bence.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Bu işe başlamak isteyen kişiler için rehber yapıp nasıl başlayacaklarını yazsanız çok iyi olur bence :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,844
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom