Steam vs Epic games.

Ben epic games seviyorum kardeşim ya bu launcherle böyle oynican puuu

Ben epic games i beğeniyorum her hafta ucretsiz oyun veriyor sonuçta inş steam in sonu Wolfteam e dönmez
Takim tutar gibi birini tutmak zorunda degilsiniz benim gibi ikisini birden kullanabilirsin Epic games launcher steam e göre hantal ama Gta 5 i free vermiş onuda görmemek lazim

Bunun vs sini yapanlarda akıl arıyorum ama bulamıyorum ikisinide gerektiği yerde kullan ucuz olan yerden al ve oyna beleş verilen oyunu ücretli oynamak mı istiyorsunuz karar sizin ama ücret ödemeniz ücretsiz alanlara laf etme hakkı vermiyor rahatla ve paranın değerini bil hepsi bu kadar

Ya arkadaş altı üstü hangisini neden sevdiğini iyi veya kötü olduğunu soyliceksin
Akıl arıyormuşta bulamiyormus laf kalabalığı yapma

steam cat cut eder

steam arayüz olarak ve kullanış olarak daha iyi

epic in kullanılma sebebi hep iyi yada kötü oyunları ücretsiz dağıtması

Vay be sen git dolar kurunu sabitle hala yaranama insanlar nankör be ama beleş oynamadığım oyun olursa epice giriyorum biraz yavaş indiriyor

Ya epici sebebi bana daha iç açıcı geliyor indirmekonusu önemli değil benim için ztn derste oluyorum günün yarısı o arada arkada iniyor ztn
2. Yanı unreal enginede ilerde bir çalışmam olursa epic her ay 3000 4000 liralık kitleri bedavaya veriyoe

Ya arkadaş altı üstü hangisini neden sevdiğini iyi veya kötü olduğunu soyliceksin
Akıl arıyormuşta bulamiyormus laf kalabalığı yapma
boş konu açma o zaman millet sorusuna cevap arıyor bulamıyor arada kaynıyor soruları sen burada sirf mesaj kasmak, reaksiyon için boş konu açıyorsun onlara engel oluyorsun. Yoneticimisin neyini savunuyorsun ucuz olandan al geç bimde 10Tl olan ürünü sen Migrosdan 50 Tl ye alıyorsan o senin kafasizligin

boş konu açma o zaman millet sorusuna cevap arıyor bulamıyor arada kaynıyor soruları sen burada sirf mesaj kasmak, reaksiyon için boş konu açıyorsun onlara engel oluyorsun. Yoneticimisin neyini savunuyorsun ucuz olandan al geç bimde 10Tl olan ürünü sen Migrosdan 50 TL ye alıyorsan o senin kafasizligin

Süpersin

Ben epic games seviyorum kardeşim ya bu launcherle böyle oynican puuu

Ben epic games i beğeniyorum her hafta ucretsiz oyun veriyor sonuçta inş steam in sonu Wolfteam e dönmez
Steam indirme dosya boyutu zenginlik ve fiyat bakımından daha iyi epiğin tek iyi yanı bedava oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,707
Üyeler
190,951
Son üye
dolvii3
Geri