Öğrenen_biri
80+ Bronze
hangisini almalıyım?
En üstteki düz oyun, bi alttaki farklı versiyonu diğerleri pack işte.hangisini almalıyım?
onu biliyorum sadece sizin tavsiyenizi sordumEn üstteki düz oyun, bi alttaki farklı versiyonu diğerleri pack işte.
eyw agaxxl olanı al fazla fiyat farkı oynamıyor
En üstün bir altı.onu biliyorum sadece sizin tavsiyenizi sordum
Sistemin nedir?peki diğer just cause'lerden hangilerini önerirsiniz?
xxl olarak jc 3 ün bütün paketleri dahil diye biliyorum jc 4 alabilirsin onda da indirim vardı.peki diğer just cause'lerden hangilerini önerirsiniz?
aga tek sistemim mac air m1. Birkaç aya sorun olmazsa masaüstü sistem toplayacağım. Şimdiden uygun fiyatlı oyunlardan gözüme takılanları alıyorum.Sistemin nedir?
evet 4de complete edition'u aldım. Attaki tümü olandan sadece 3 dlc eksik.xxl olarak jc 3 ün bütün paketleri dahil diye biliyorum jc 4 alabilirsin onda da indirim vardı.
Far cry 6 aldın mı? Almanı öneririm.aga tek sistemim mac air m1. Birkaç aya sorun olmazsa masaüstü sistem toplayacağım. Şimdiden uygun fiyatlı oyunlardan gözüme takılanları alıyorum.
Her listede gördüğüm için ekledim yoksa bana oynamak daha nasip olmadı.elden ring?
Mmorpg’de halen wow ve eso dışında doğru düzgün topluluğu olan oyun yok, onun dışında liste gayet iyi.
Üstelik eso sadece 53,70 TL.
birkaç ay önce 5 aldım hediye olarak 5'in dlc'leri ve far cry 3 hediye geldi. Almak isterdim ama önceki oyunlar bitmeden 6yı almak hem maddi gereksiz(zam gelse dâhi şu anlık) hemde uygun fiyatlı oyunlar arıyorum.Far cry 6 aldın mı? Almanı öneririm.
FarCry serisi 5 ve New Dawn hariç birbiri ile bağlantılı değil.Almak isterdim ama önceki oyunlar bitmeden 6yı almak hem maddi gereksiz