Fifada yeni oyun çıktığı zaman bir önceki oyunun online serverlerı kapanıyor mu?Hiç öyle bir sorun yaşamadım.
Fifada yeni oyun çıktığı zaman bir önceki oyunun online serverlerı kapanıyor mu?Hiç öyle bir sorun yaşamadım.
Valla ben geçen bedeva xbox koduyla fh5 indirdim bilene sormak daha iyi ama düz oyuncu olarak farkını göremedim pekForza 5 arasında bi fark var mı şimdi 300 TL bayılmak istemiyorum çok az oynama fırsatım olur
Phantom Liverty al derim, oyun olarakta Guardian of the galaxy öneririm eğlenceli vakit geçirmek için birebir.Oyun öneriniz var mı başka
1 sene daha duruyor şu an hala fifa 22'nin online sunucuları durduğu gibiFifada yeni oyun çıktığı zaman bir önceki oyunun online serverlerı kapanıyor mu?
hayır ama oyuncu sayısında azalma oluyor. Şu saatten sonra onlinede başarı yakalamak pek mümkün değil kadroları kurdu herkes zatenFifada yeni oyun çıktığı zaman bir önceki oyunun online serverlerı kapanıyor mu?
en çok korktuğum şey bu alabildiklerimi almaya çalışıyorumSteam dolar kurları güncellenir ise tam tersi fiyatı artabilir.
Fifa 20 açık olması lazım daha. Fifa 23 2027 gibi kapanır.Fifada yeni oyun çıktığı zaman bir önceki oyunun online serverlerı kapanıyor mu?
1 sene daha duruyor şu an hala fifa 22'nin online sunucuları durduğu gibi
Peki şimdi alınır mı kariyer içinhayır ama oyuncu sayısında azalma oluyor. Şu saatten sonra onlinede başarı yakalamak pek mümkün değil kadroları kurdu herkes zaten
Nays ile nakit aliyorsun. 3 iş günü içinde yüzde 20'si kartına iade oluyor.(100₺'ye kadar)beyler nays indirimi nerde yazıyor göremedim ben ona göre nays ile alıcam
Emin değilim ben sadece arkadaşlarla oynamak için aldım online tarafı biraz daha zor şu saatten sonra. Online için 24ü beklemek daha iyi olurPeki şimdi alınır mı kariyer için