Ana Konu Steam Yaz İndirimleri Başladı! (Nays ile %20 Cashback Var)

8gb olması yeni nesil oyunlarda sorun çıkarıyor. Tlou ve hogwarts'da çok fps düşmeleri oldu. Ben olsam 12gb amd kartlara yönelirdim. Ama çok yeni nesil oyunlar ile alakan yoksa alınır. Sırf bu yüzden ramleri 32 yaptım.
FPS oyunları, bide spiderman vs. oynayacağım, hogwarts oynayacağımı düşünmüyorum. Fifa'dır işte Rainbow Six Siege'dir o tip oyunlar oynayacağım ileride optimizasyon geleceği söyleniyor sence almam mantıklı mı birde Starfield diye oyun çıkacak onu denemek istiyorum

FPS oyunları, bide spiderman vs. oynayacağım, hogwarts oynayacağımı düşünmüyorum. Fifa'dır işte Rainbow Six Siege'dir o tip oyunlar oynayacağım ileride optimizasyon geleceği söyleniyor sence almam mantıklı mı birde Starfield diye oyun çıkacak onu denemek istiyorum
Fifa ve r6'da hiç sorun yaşamadım. Ama şimdi alır mıydın dersen amd alırdım.

Evet, 8 gb çok sıkıntı. 3070 yerine RX 6750xt akar. Bütçen nedir bu arada?
25-26 Bin arası monitör dahil arıyorum, 6750XT sistem buldum bi tane özellikleri aşağıda 23.300₺'ye denk geliyor monitörü nasıl alıcam bilmiyorum ama bir şekil ayarlamaya çalışacağım wattman diye bir şey diyorlar bilmiyorum ama o hata nedir ve biraz tırstım ondan ilk kez düzgün bir bilgisayarım olacak ve hata çıkmasını hiç istemiyorum
1688060927046.png

Yav escape the backrooms alcaktım 10 liraya düşer dedim 18 den 14 e düşmüş alamıyom. Hay Allahım yav

resim_2023-06-29_205004555.png

Alıyom.

yahu bakamıyorum kasıyor

last of us ne zaman indirime girer sizce arkadaşlar

Geri