Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dying Light 2 al geçAlıntıyı görüntüle
160tl bütçem kaldı ileriye dönük oyun önerisi lazım
Dying Light 2 al geçAlıntıyı görüntüle
OUTRIDERS saf aksiyon, güzel hikaye, servis oyunu gibi görünüyor öyle değil yanına da metro Saga Bundle beleş bu kaliteyeAlıntıyı görüntüle
3070 alınır mı hâlâ bi fikir alalım senden ona göre alacağım para ayarlayacağım sistem için6 sene hd4000 ile bf3 oynamıştım 720p 22fps'de. Tek hayalim 30fps üstü oynamaktı. Çok iyi anlıyorum.
Bilgim yok hocam valla.naysa kayıt olurken tüm bilgiler doğru olmasın rağmen yanlış diyor bi bilginiz var mı
Gow alabilirsin bende kararsız kaldım 2 buz parmak yerine magmum mu alsamAlıntıyı görüntüle
var oDying Light 2 al geç
Alınır, neden alınmasın, ama fiyatı şu an çok pahalı diye biliyorum.3070 alınır mı hâlâ bi fikir alalım senden ona göre alacağım para ayarlayacağım sistem için
VRAM sorunu diyorlar ne düşünüyorsunAlınır, neden alınmasın, ama fiyatı şu an çok pahalı diye biliyorum.
8gb olması yeni nesil oyunlarda sorun çıkarıyor. Tlou ve hogwarts'da çok fps düşmeleri oldu. Ben olsam 12gb amd kartlara yönelirdim. Ama çok yeni nesil oyunlar ile alakan yoksa alınır. Sırf bu yüzden ramleri 32 yaptım.3070 alınır mı hâlâ bi fikir alalım senden ona göre alacağım para ayarlayacağım sistem için
Oyun öneriniz var mı başka
Hiç öyle bir sorun yaşamadım.FIFA 23 Alınır mı? çoğu kişi oyun açılmıyor diyor?
forest almaOyun öneriniz var mı başka