Ana Konu Steam Yaz İndirimleri Başladı! (Nays ile %20 Cashback Var)

Peki şimdi alınır mı kariyer için
Net alınır bu fiyattan zaten fifa 23 için muhtemelen son indirim olacak geçen sene fifa 22'de bu aylarda son indirime girmişti ve birdaha girmedi indirime yeni oyunda ne olacağı belli değil ve fiyatıda kim bilir ne olacak resmen 175tl bedava fiyat fifa 23 için

Emin değilim ben sadece arkadaşlarla oynamak için aldım online tarafı biraz daha zor şu saatten sonra. Online için 24ü beklemek daha iyi olur
ben kariyer oynamak için aldım da online da kadro kurmak için para harcamak gerekiyor mu hiç online oynamadım daha önce

ben kariyer oynamak için aldım da online da kadro kurmak için para harcamak gerekiyor mu hiç online oynamadım daha önce
Oyunun artık sonları olduğu için kadro kurmak kolaylaştı. Ben 92' lik kadro kurdum 2 ay kasarak.

Net alınır bu fiyattan zaten fifa 23 için muhtemelen son indirim olacak geçen sene fifa 22'de bu aylarda son indirime girmişti ve birdaha girmedi indirime yeni oyunda ne olacağı belli değil ve fiyatıda kim bilir ne olacak resmen 175tl bedava fiyat fifa 23 için
Alıyorum o zaman. Almak için mecbur kasa satmam lazım. Bilgin varsa hangi kasaları satmalıyım öncelikli olarak?(clutch-prizma 2- yılan ısırığı)

STAR WARS™ Battlefront™ II
Alınır mı beyler

Alıyorum o zaman. Almak için mecbur kasa satmam lazım. Bilgin varsa hangi kasaları satmalıyım öncelikli olarak?(clutch-prizma 2- yılan ısırığı)
Şu an kasa fiyatları dip fiyatta herkes kasalarını sattığı için illa şu an almak istiyorsan satabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,970
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri