Metro Exodus'da da göze çarpan bir indirim var, nasıldır? İyi bir oyun mu?Eklendi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapacak bir şey yok yeni oyunda çıkarmıyorlar daha fazla indirimde yapmıyorlar. Şu an gözüme en çok çarpan indirim Titanfall 2 ve NFS Heat'te var.
Muazzam mükemmel. Ama sistem zorlayan bir oyunMetro Exodus'da da göze çarpan bir indirim var, nasıldır? İyi bir oyun mu?
Dünyanın en iyi grafikli oyunlarından birisidir sağlam sistemin olması lazım oynamak için. Bende RX 5500 XT + R5 3600 var, yüksek ayarlarda 30 fps alıyordum. Ama oynamadan önce Metro 2033 ve Metro Last Light oynamalısın. Onlarında fiyatları 7,75 TL kesinlikle değer. Üçünü birden alırsan mükemmel bir oyun deneyimi yaşayabilirsin.Metro Exodus'da da göze çarpan bir indirim var, nasıldır? İyi bir oyun mu?
Ben almıştım ama oynaması zor ve arayüz iyi değildi. Direksiyon setiniz yoksa iyi değilHerkesin kütüphanesinde olmalı bu oyun, güzel bir oyun
Önce ki oyunlarını oynamadım alıp baştan başlayayim bariDünyanın en iyi grafikli oyunlarından birisidir sağlam sistemin olması lazım oynamak için. Bende RX 5500 XT + R5 3600 var, yüksek ayarlarda 30 fps alıyordum. Ama oynamadan önce Metro 2033 ve Metro Last Light oynamalısın. Onlarında fiyatları 7,75 TL kesinlikle değer. Üçünü birden alırsan mükemmel bir oyun deneyimi yaşayabilirsin.
Ekledimpaint the town redi de eklesene kanka çok sarıyor
Kesinlikle başla, call of duty serisinden sonra en fazla zevk aldığım oyundur metro serisi.Önce ki oyunlarını oynamadım alıp baştan başlayayim bari
Neden1 lira olsun yine de paydaye para verilmez.
Önerebileceğiniz otobüs oyunu var mı 30 TL'lere kadar.Tercih etmezdim