Alınır.fifa 22 alınır mı kanka 95tl ye
Otobüs oyunları hakkında bilgi sahibi değilim, sadece Euro Truck Simulator 2'yi biliyorum fakat gereksiz pahalandı o yüzden önermem şu an. Bus Simulator 18 bakabilirsin 20 TL. Normal DOOM oynamadım DOOM Eternal oynadım gerçekten çok eğlenceli ve mekanikler harika bir oyun, DOOM'da güzele benziyor alınır bence.Önerebileceğiniz otobüs oyunu var mı 30 TL'lere kadar.
Ya da DOOM önerir misiniz?
İkisinden birini almayı düşünüyorum, hangisini tavsiye edersiniz?Ama oynamadan önce Metro 2033 ve Metro Last Light oynamalısın. Onlarında fiyatları 7,75 TL kesinlikle değer.
Tekli olarak gayet ucuz zaten Sniper Elite 4 koydum listeye çok ucuz fiyatı Halo'yu ekliyorum.Sniper Elite oyunlarının bulunduğu paket de listeye eklenebilir. Serinin 4 oyununu 30 lira vererek kütüphaneye ekleyebilirsiniz, güzel fiyat. Bunun dışında listede göremediğim Halo MCC'yi de öneririm. 7 oyunluk bir pakettir kendisi, fiyatı da gayet tatmin edici.
EkliyorumCyberpunk 2077249TL124TL
Far Cry 6269TL53,80
Call of Duty WWII209TL68.97
Bunlarıda ekleyebilirsiniz
Bence alınmaz, transfer sezonu bitince 23 çıkar o zaman daha ucuza düşürebilirsin.fifa 22 alınır mı kanka 95tl ye
Serinin hikayeleri bağlantılı,İkisinden birini almayı düşünüyorum, hangisini tavsiye edersiniz?
Önceki iki oyundan hangisi diye sormuştum zatenSerinin hikayeleri bağlantılı,
Metro 2033
Metro Last Light
Metro Exodus
İkisinden birini alırsan hikayede kopukluk yaşanır sırayla oynaman lazım, ama hikayeyi o kadar önemsemiyorsan direk Metro Exodus oynayabilirsin ama önceki 2 oyunu oyna bence yani çok makul zaten fiyatları