toma_06
80+ Silver
Dahası
dışarda 60 dolar bence Türkiye fiyatı iyi bile.Alınmaz artık o oyun gereksiz pahalandı
dışarda 60 dolar bence Türkiye fiyatı iyi bile.Alınmaz artık o oyun gereksiz pahalandı
Ilk 2 oyun var. 3 uncu oyunuda alsammi hic oynamadm daha almistım duruyor. Yoksa ileri zamanda daha iyi fiyata verirlermi?Serinin hikayeleri bağlantılı,
Metro 2033
Metro Last Light
Metro Exodus
İkisinden birini alırsan hikayede kopukluk yaşanır sırayla oynaman lazım, ama hikayeyi o kadar önemsemiyorsan direk Metro Exodus oynayabilirsin ama önceki 2 oyunu oyna bence yani çok makul zaten fiyatları
Eskiden 15 liraydı ondan 150 bile çok geliyo rustadışarda 60 dolar bence Türkiye fiyatı iyi bile.
Steamde daha fazla düşmez büyük ihtimalle fakat Epic Games'te kupon koduyla birlikte 30 TL ye falan gelebilir belki. İlk iki oyunu oynayın bu arada çok güzellerIlk 2 oyun var. 3 uncu oyunuda alsammi hic oynamadm daha almistım duruyor. Yoksa ileri zamanda daha iyi fiyata verirlermi?
Epic te yaz indirimi gelmedi değil mi?Steamde daha fazla düşmez büyük ihtimalle fakat Epic Games'te kupon koduyla birlikte 30 TL ye falan gelebilir belki. İlk iki oyunu oynayın bu arada çok güzeller
Assassin's Creed® Unity 20 tl alinir mi? Daha once ac hic oynamadim bu oyunla mı başlanırmi yoksa serisi siralamasi varmi ? Metro exodus alinir mi ? Ilk 2 oyunu var hic oynamadm indirimde iken alsammi diyorum ileride oynarmi bilmiyorum |
15 tlydBence rust da alınabilir, oyun döviz gibi fiyatı hiç azalmıyor.
Assassin's Creed daha önce oynamadım dolayısıyla bişey diyemem ama öneriyorlar. Metro exodus alınır
Assassin's Creed® Unity 20 TL alinir mi? Daha once ac hic oynamadim bu oyunla mı başlanırmi yoksa serisi siralamasi varmi ?
Metro exodus alinir mi ? Ilk 2 oyunu var hic oynamadm indirimde iken alsammi diyorum ileride oynarmi bilmiyorum
Siralamasi varmi hocam ac nin?Assassin's Creed daha önce oynamadım dolayısıyla bişey diyemem ama öneriyorlar. Metro exodus alınır
doom kesinlikle öneririm ben eternal deluxe aldımÖnerebileceğiniz otobüs oyunu var mı 30 TL'lere kadar.
Ya da DOOM önerir misiniz?
2018 de 18 tl indirimsiz fiyatı şuan indirimde 150Güzel oyun ama o paraya değmez