Ana Konu Steam Yaz İndirimleri EFSANE Oyun Önerileri!(23 Haziran-7 Temmuz)

Serinin hikayeleri bağlantılı,

Metro 2033
Metro Last Light
Metro Exodus

İkisinden birini alırsan hikayede kopukluk yaşanır sırayla oynaman lazım, ama hikayeyi o kadar önemsemiyorsan direk Metro Exodus oynayabilirsin ama önceki 2 oyunu oyna bence yani çok makul zaten fiyatları
Ilk 2 oyun var. 3 uncu oyunuda alsammi hic oynamadm daha almistım duruyor. Yoksa ileri zamanda daha iyi fiyata verirlermi?

Ilk 2 oyun var. 3 uncu oyunuda alsammi hic oynamadm daha almistım duruyor. Yoksa ileri zamanda daha iyi fiyata verirlermi?
Steamde daha fazla düşmez büyük ihtimalle fakat Epic Games'te kupon koduyla birlikte 30 TL ye falan gelebilir belki. İlk iki oyunu oynayın bu arada çok güzeller

Assassin's Creed® Unity 20 tl alinir mi? Daha once ac hic oynamadim bu oyunla mı başlanırmi yoksa serisi siralamasi varmi ?

Metro exodus alinir mi ? Ilk 2 oyunu var hic oynamadm indirimde iken alsammi diyorum ileride oynarmi bilmiyorum

Assassin's Creed® Unity 20 TL alinir mi? Daha once ac hic oynamadim bu oyunla mı başlanırmi yoksa serisi siralamasi varmi ?

Metro exodus alinir mi ? Ilk 2 oyunu var hic oynamadm indirimde iken alsammi diyorum ileride oynarmi bilmiyorum
Assassin's Creed daha önce oynamadım dolayısıyla bişey diyemem ama öneriyorlar. Metro exodus alınır

Witcher 3 normali yerine GOTY olanı koyarmısınız hocam 3 liraya iki dlcyi de veriyor özellikle blood and wine mükemmel bir dlc.

Geri