Hocam oyunun ömrü çok uzun değil zaten kafanı rahatlatmak istediğinde açar 1 saat oynarsınHouse Flipper alasım var sıkılırım korkusundan alamıyorum
Hocam oyunun ömrü çok uzun değil zaten kafanı rahatlatmak istediğinde açar 1 saat oynarsınHouse Flipper alasım var sıkılırım korkusundan alamıyorum
Sıralama bu yazdığın şekil gibi miSerinin hikayeleri bağlantılı,
Metro 2033
Metro Last Light
Metro Exodus
İkisinden birini alırsan hikayede kopukluk yaşanır sırayla oynaman lazım, ama hikayeyi o kadar önemsemiyorsan direk Metro Exodus oynayabilirsin ama önceki 2 oyunu oyna bence yani çok makul zaten fiyatları
ilk ikisi eklendi Middle-Earth Serisi mevcut.Birkaç tane de ben önereyim uygunsa ekleyebilirsiniz:
Hitman Absolution 34.99 TL yerine 6.99 TL ve bence bu para ona verilebilir. Hikayesi gayet güzel.
Hitman: Absolution™ on Steam
The original assassin is back! Betrayed by the Agency and hunted by the police, Agent 47 finds himself pursuing redemption in a corrupt and twisted world.store.steampowered.com
Hellblade: Senua's Sacrifice 49 TL yerine 12.25 TL
Hellblade: Senua's Sacrifice on Steam
From the makers of Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West, and DmC: Devil May Cry, comes a warrior’s brutal journey into myth and madness. Set in the Viking age, a broken Celtic warrior embarks on a haunting vision quest into Viking Hell to fight for the soul of her dead lover.store.steampowered.com
Middle-earth serisi: Eğer Yüzüklerin efendisi temalı ork kesmeyi seviyorsanız tercih edilebilir. Biri 10 TL diğeri 14 TL
https://store.steampowered.com/app/356190/Middleearth_Shadow_of_War/
Middle-earth™: Shadow of Mordor™ on Steam
Fight through Mordor and uncover the truth of the spirit that compels you, discover the origins of the Rings of Power, build your legend and ultimately confront the evil of Sauron in this new chronicle of Middle-earth.store.steampowered.com
Evet efendim, Redux versiyonlarını alırsanız daha iyi olur zaten Steamde onlar satılıyor 7,75 TL fiyatına.Sıralama bu yazdığın şekil gibi mi
Farcry 5 alınır mı? Farcry 4'ü oynamadım, 3'ü oynamıştım yıllar evvel. Primal'da oynamadım.SOMA oyunu 7,35 TL'ye düşmüş kaçırmayın bunları arkadaşlar muazzam bir oyundu gerçekten ben 20 TL'ye almış olmama rağmen fiyatı çok uygun gelmişti böyle bir oyun için ,kesinlikle almalısınız.
Save 90% on SOMA on Steam
From the creators of Amnesia: The Dark Descent comes SOMA, a sci-fi horror game set below the waves of the Atlantic ocean. Struggle to survive a hostile world that will make you question your very existence.store.steampowered.com
Far Cry'a ısınamadım ben oynamıştım daha önce ama sevmedim. Titanfall 2 + DOOM alınabilir.Farcry 5 alınır mı? Farcry 4'ü oynamadım, 3'ü oynamıştım yıllar evvel. Primal'da oynamadım.
Direkt 5 alıp oynasam nasıl olur? İyi midir Farcry 5 ? Ya da Doom mu alsam 24 liraya bilemedim.