Neler Yeni

Steam yaz indirimleri sepetim sizce nasıl?

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Önerilerinizi paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Batman paketini ucuz diye aldım, seriyle ilgili bilgim yok, aydınlatırsanız sevinirim.

Ekler

• 1657122621774.png
    1657122621774.png
    146.6 KB · Hit: 117

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Önerilerinizi paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Batman paketini ucuz diye aldım, seriyle ilgili bilgim yok, aydınlatırsanız sevinirim.
Slime Rancher
Subnautica
Shadow Warrior 2/3

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Slime Rancher
Subnautica
Shadow Warrior 2/3
İlk iki oyunu gamepass üyeliğim ile oynayabilirim ama 3. oyunu hiç görmemiştim. Doom tarzı diyorlar sanırım doğru mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirim oranları baya iyiymiş ama nedense kendimi hiçbir zaman doom'un içerisine sokamadım. Bana aksiyonu fazla geliyor sanırım :unsure:

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Batman güzel bence oynarsında Northgard gereksiz bence kötü oyun 20tl onun yerine payday 2 alabilirdin 2.20.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
İlk iki oyunu gamepass üyeliğim ile oynayabilirim ama 3. oyunu hiç görmemiştim. Doom tarzı diyorlar sanırım doğru mu?
evet manyak bi aksiyonu var.Çok hızlı oyun.Sakin oyunları seviyorsanız pek ilginizi çekmeye bilir.Ama vuruş hissiyatı vesayre harika.Serinin 2. oyununu alın derim fiyatıda çok ucuz.

she sees red baya güzel bu arada ufak bi uyarı yapayım cinsel içeriğin olduğu ufak bir kısım var.(Göğüs)

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Batman güzel bence oynarsında Northgard gereksiz bence kötü oyun 20tl onun yerine payday 2 alabilirdin 2.20.
Batman Arkham Origins oyunu, sepetimdeki pakete dahil değil. Fiyatı 31 TL'den 7.75 TL'ye düşmüş. Sizce pakete ek olarak alınır mı ya da paketi boşverip sadece Arkham Origins mi alınır? Payday 2 oyununa da sahibim, zamanında çok oynamıştım :)

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Batman Arkham Origins oyunu, sepetimdeki pakete dahil değil. Fiyatı 31 TL'den 7.75 TL'ye düşmüş. Sizce pakete ek olarak alınır mı ya da paketi boşverip sadece Arkham Origins mi alınır? Payday 2 oyununa da sahibim, zamanında çok oynamıştım :)
Bence Arkham sevdiyseniz Origins ve ek paketleri alabilirsiniz ama bütçe kısıtlıysa Origins.

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
evet manyak bi aksiyonu var.Çok hızlı oyun.Sakin oyunları seviyorsanız pek ilginizi çekmeye bilir.Ama vuruş hissiyatı vesayre harika.Serinin 2. oyununu alın derim fiyatıda çok ucuz.

she sees red baya güzel bu arada ufak bi uyarı yapayım cinsel içeriğin olduğu ufak bir kısım var.(Göğüs)
İnteraktif oyunlar da kaliteli oldukça hoşuma gidiyor, farklı bir deneyim oluyor. She Sees Red oyunu da güzel değerlendirmelere sahip bir oyun olduğu için dikkatimi çekti. Zaten Five Dates oyununu da sepetime ekledim, onun da fiyatı makul geldi.

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Ki özellikle kombat tasarımları mükemmel o yüzden origins alınır.

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Ki özellikle kombat tasarımları mükemmel o yüzden origins alınır.
Sadece bir tanesini alabileceğim, sizce Batman serisini hiç oynamamış birisi Arkham Collection paketini mi almalı yoksa Origins oyununu mu almalı?

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Sadece bir tanesini alabileceğim, sizce Batman serisini hiç oynamamış birisi Arkham Collection paketini mi almalı yoksa Origins oyununu mu almalı?
Origins nedeni ise Arkham Collection çok beğenilmeyen bir oyun iyi bir oyunla başlarsanız iyi olur o yüzden Origins.

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Origins nedeni ise Arkham Collection çok beğenilmeyen bir oyun iyi bir oyunla başlarsanız iyi olur o yüzden Origins.
Çok beğenilmeyen bi oyun dediğinizi anlamadım, içerisinde 3 tane oyun yok mu, ben mi yanlış anladım
Arkham Asylum
Arkham City
Arkham Knight

Top Bottom