Neler Yeni

Steam Yaz İndirimleri sepetin son haline katkı

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yağız Ali Atılmış
Merhabalar herkese. Türkiye'nin durumu malum, Steam kur güncellemesi yapar diye korkumdan son oyunlarımı almak için kollarımı sıvadım. Aşağıda görmüş olduğunuz oyunlar var şimdilik. Ekleme , çıkarma , öneri kısmında yardımınıza ihtiyacım var. (EA oyunları önermezseniz daha iyi olur zamanında Apexte banlandığım için EA hesabımı kaldıramıyorum. çözümünü de bilmiyorum.)
Bütçeye gelirsek tabii ki sınırsız değil ama CS envanterimde 30 k lık yatırımım var. yine de hepsini harcayacak değilim ama bunu da almazsan çok eksik kalırsın dediğiniz veya zam geleceğini düşündüğünüz oyunları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.
steamyazindirimleri2023.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yağız Ali Atılmış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
spiderman hem %33 hem de benlik değil , last of us indirimde değil , elden ring düşünüyorum ben de teşekkürler.

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
Pumpkin Jack olabilir tatlı bir oyun açıkçası. Dead By Daylight online olarak sarabilir sizi katil rolünde. Son olarak ise Tomb Raider serisi olabilir film gibi güzel gidiyor açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca envanterlere bakmayı çok severim envanterin gizli değilse link atarsan sevinirim. 30K deyince gözümde bıçak canlandı açıkçası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Yasin
Hunt showdown, Türk yapımı diyebileceğimiz bir oyun Crytek firmasına ait, Türkiye’de 43 lira olmasının sebebi bu, kaçırma derim en az 1k saatin var diye düşünüyorum tabii ki tarzını seversen.

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ege Beker
Uncharted 4 (sanırım artık legacy of thieves collection olarak satılıyor) ve hitman trilogy oynarken en çok zevk aldığım oyunlar indirimde olmasa bile fiyatı artacağı için almanızı öneririm.

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Merhabalar herkese. Türkiye'nin durumu malum, Steam kur güncellemesi yapar diye korkumdan son oyunlarımı almak için kollarımı sıvadım. Aşağıda görmüş olduğunuz oyunlar var şimdilik. Ekleme , çıkarma , öneri kısmında yardımınıza ihtiyacım var. (EA oyunları önermezseniz daha iyi olur zamanında Apexte banlandığım için EA hesabımı kaldıramıyorum. çözümünü de bilmiyorum.)
Bütçeye gelirsek tabii ki sınırsız değil ama CS envanterimde 30 k lık yatırımım var. yine de hepsini harcayacak değilim ama bunu da almazsan çok eksik kalırsın dediğiniz veya zam geleceğini düşündüğünüz oyunları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese. Alıntıyı görüntüle
mafia def yerine trilogy almanızı öneririrm

onurwiped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Onur
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya, Bilgisayar
Instagram
@9unicornn @onurwires
Steam
onurwiped
Discord
9onur#1305
dostum senden yorum yapmanı beklemiyorum . ya da neyi oynayıp oynamayacağımı tahmin etmeni. yine de teşekkürler.
şu en ucuz oyunları max 1 gun oynar silersin gereksız secım olmus cogu ayrıca ne tur oyunlar sevdıgını belırtmemıssın nasıl yardımcı olalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yağız Ali Atılmış
Pumpkin Jack olabilir tatlı bir oyun açıkçası. Dead By Daylight online olarak sarabilir sizi katil rolünde. Son olarak ise Tomb Raider serisi olabilir film gibi güzel gidiyor açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca envanterlere bakmayı çok severim envanterin gizli değilse link atarsan sevinirim. 30K deyince gözümde bıçak canlandı açıkçası.
çoğunluğu kasalardan oluşuyor envanterimin , önerdiğiniz oyunları beğendim teşekkür ederim. Oyun tarzımız benzer olabilir , sizin keyif aldığınız oyunları da merak ettim

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
dostum senden yorum yapmanı beklemiyorum . ya da neyi oynayıp oynamayacağımı tahmin etmeni. yine de teşekkürler.
bütçen sınırsıza yakın zaten mağazayı gezip görebildiğince her oyunu al 6 aya hepsi 2x yapacak.

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Bütçeye gelirsek tabii ki sınırsız değil ama CS envanterimde 30 k lık yatırımım var. yine de hepsini harcayacak değilim ama bunu da almazsan çok eksik kalırsın dediğiniz veya zam geleceğini düşündüğünüz oyunları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese. Alıntıyı görüntüle
metro exodus fiyat çok iyi kaçırmayın, outrıders ,doom eternal, horizon zero dawn, high on life

Top Bottom