Steam Yaz İndirimleri sepetin son haline katkı

Reaksiyon skoru
19
Merhabalar herkese. Türkiye'nin durumu malum, Steam kur güncellemesi yapar diye korkumdan son oyunlarımı almak için kollarımı sıvadım. Aşağıda görmüş olduğunuz oyunlar var şimdilik. Ekleme , çıkarma , öneri kısmında yardımınıza ihtiyacım var. (EA oyunları önermezseniz daha iyi olur zamanında Apexte banlandığım için EA hesabımı kaldıramıyorum. çözümünü de bilmiyorum.)
Bütçeye gelirsek tabii ki sınırsız değil ama CS envanterimde 30 k lık yatırımım var. yine de hepsini harcayacak değilim ama bunu da almazsan çok eksik kalırsın dediğiniz veya zam geleceğini düşündüğünüz oyunları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.
steamyazindirimleri2023.jpg

spiderman hem %33 hem de benlik değil , last of us indirimde değil , elden ring düşünüyorum ben de teşekkürler.

Pumpkin Jack olabilir tatlı bir oyun açıkçası. Dead By Daylight online olarak sarabilir sizi katil rolünde. Son olarak ise Tomb Raider serisi olabilir film gibi güzel gidiyor açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca envanterlere bakmayı çok severim envanterin gizli değilse link atarsan sevinirim. 30K deyince gözümde bıçak canlandı açıkçası.

Hunt showdown, Türk yapımı diyebileceğimiz bir oyun Crytek firmasına ait, Türkiye’de 43 lira olmasının sebebi bu, kaçırma derim en az 1k saatin var diye düşünüyorum tabii ki tarzını seversen.

Uncharted 4 (sanırım artık legacy of thieves collection olarak satılıyor) ve hitman trilogy oynarken en çok zevk aldığım oyunlar indirimde olmasa bile fiyatı artacağı için almanızı öneririm.

Merhabalar herkese. Türkiye'nin durumu malum, Steam kur güncellemesi yapar diye korkumdan son oyunlarımı almak için kollarımı sıvadım. Aşağıda görmüş olduğunuz oyunlar var şimdilik. Ekleme , çıkarma , öneri kısmında yardımınıza ihtiyacım var. (EA oyunları önermezseniz daha iyi olur zamanında Apexte banlandığım için EA hesabımı kaldıramıyorum. çözümünü de bilmiyorum.)
Bütçeye gelirsek tabii ki sınırsız değil ama CS envanterimde 30 k lık yatırımım var. yine de hepsini harcayacak değilim ama bunu da almazsan çok eksik kalırsın dediğiniz veya zam geleceğini düşündüğünüz oyunları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese. Alıntıyı görüntüle
mafia def yerine trilogy almanızı öneririrm

Pumpkin Jack olabilir tatlı bir oyun açıkçası. Dead By Daylight online olarak sarabilir sizi katil rolünde. Son olarak ise Tomb Raider serisi olabilir film gibi güzel gidiyor açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca envanterlere bakmayı çok severim envanterin gizli değilse link atarsan sevinirim. 30K deyince gözümde bıçak canlandı açıkçası.
çoğunluğu kasalardan oluşuyor envanterimin , önerdiğiniz oyunları beğendim teşekkür ederim. Oyun tarzımız benzer olabilir , sizin keyif aldığınız oyunları da merak ettim

Bütçeye gelirsek tabii ki sınırsız değil ama CS envanterimde 30 k lık yatırımım var. yine de hepsini harcayacak değilim ama bunu da almazsan çok eksik kalırsın dediğiniz veya zam geleceğini düşündüğünüz oyunları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese. Alıntıyı görüntüle
metro exodus fiyat çok iyi kaçırmayın, outrıders ,doom eternal, horizon zero dawn, high on life

Geri