onlinedoktor
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 342
Steam'den oynamak istiyorum oyunu hocam çok teşşekür ederim bilgilendirdiğiniz için.şuan epicte 75 e alabiliyosun.
Steam'den oynamak istiyorum oyunu hocam çok teşşekür ederim bilgilendirdiğiniz için.şuan epicte 75 e alabiliyosun.
Steam Database dedimya.nerden bakabilirim hocam
Keşke pcim olsada şu şeyleri alabilsemArkadaşlar merhabalar bu yıl yaz indirimleri ne zaman başlar ve hemen hemen bütün oyunlarda indirim olur mu olursa % kaç olur almak istediğim oyunlar aşağıda sizce bu oyunlar indirime girer mi?
+ Mount And Blade Bannerlord II
+ Little Nightmares II
+ Resident Evil Village
+ Microsoft Flight Simulator
+ Assassin's Creed Serisi
Little nightmares 2 daha hiç girmedi indirime hiçkimse bilmiyo ama keşke şöyle bi 40 tl ye düşsede direk alsamArkadaşlar merhabalar bu yıl yaz indirimleri ne zaman başlar ve hemen hemen bütün oyunlarda indirim olur mu olursa % kaç olur almak istediğim oyunlar aşağıda sizce bu oyunlar indirime girer mi?
+ Mount And Blade Bannerlord II
+ Little Nightmares II
+ Resident Evil Village
+ Microsoft Flight Simulator
+ Assassin's Creed Serisi
Steam'da 120tl oluyordu indirimde.Bannerlord acaba kaç TL indirime girer? Süper oyun bir denemek hem de Türk yapımcılara destek olmak istiyorum.
databasei nerden bulabilirimSteam Database dedimya.
Hocam tarayıcıda arama yapmayı biliyormusunuz?databasei nerden bulabilirim
abo direk öyleymişHocam tarayıcıda arama yapmayı biliyormusunuz?
Yer işaretleri yerine kaydedin o siteyi çok lazım oluyor.abo direk öyleymiş![]()
Evet oradanda güzel bir oyun yakalayabilirsem alacağımYaz indirimlerinden önce bu ayın 27 sinde açık dünya indirimleri var
Olur be bir gün benim sistemimde o kadar iyi değil idare ediyor beniKeşke pcim olsada şu şeyleri alabilsem
40 TL çok iyi bir indirim olur ama o kadar düşeceğini sanmam 85-90 arası bir fiyatı olur ama bellide olmazLittle nightmares 2 daha hiç girmedi indirime hiçkimse bilmiyo ama keşke şöyle bi 40 TL ye düşsede direk alsam
Bende steam üzerinden alacağım epic games bir türlü içime sinmedi zaten mod yüklerken sıkıntı olabiliyormuş sanırsamSteam'den oynamak istiyorum oyunu hocam çok teşşekür ederim bilgilendirdiğiniz için.