Oyunlardan kart düşebiliyor bu kartları da satıyoruz veya oyunun bütün kartlarını satın alıp XP alabiliyoruz o oyundan. Düşür sat işlemi yaparak 2tlden 25tlye çıkmıştım elimde bulunun oyunlarlaKart düşürmenin ne olduğunu açıklar mısın?
Bilgisayar için İdle Master Extended tavsiyemdir aynı anda bütün oyunları oynuyor ve bu işlem daha kısa sürüyorKart düşürmek için telefonunuza Steam İdle indirebilirsiniz play store'de mevcut.
Giriş yaptıktan sonra isterseniz saat kasar isterseniz kart düşürebilirsiniz.
ban yenmıyor 1 yıldır kullanıyorumBen bu tür programların ciddi güvenlik sıkıntıları olduğunu duymuştum. Hesabınız çalınabilir. Ayrıca online oyunlarda idle kullanırsanız ban yeme riskiniz var. Dikkatli olmak lazım.
Aynen. 3-5 kuruş için bilgilerinizi kaptırmayın.Ben bu tür programların ciddi güvenlik sıkıntıları olduğunu duymuştum. Hesabınız çalınabilir. Ayrıca online oyunlarda idle kullanırsanız ban yeme riskiniz var. Dikkatli olmak lazım.
Bilgilerinize erişim izinleri var.ban yenmıyor 1 yıldır kullanıyorum
Valla bilmiyorum. Sonra forumda "Vay baboy Vietnamlılar Steamime Çökmüş" diye konu açmayın daban yenmıyor 1 yıldır kullanıyorum
bende kullandım fakat ban yememe garantisi yok steam dışı olduğu için ban yiyebilirsiniz illa kullanıcam diyorsanız cs go da kullanmayın ban yersinizKart düşürmek için telefonunuza Steam İdle indirebilirsiniz play store'de mevcut.
Giriş yaptıktan sonra isterseniz saat kasar isterseniz kart düşürebilirsiniz.