Steamda Kart Düşürmek İsteyenler

Mileven

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,725
Kart düşürmek için telefonunuza Steam İdle indirebilirsiniz play store'de mevcut.
Giriş yaptıktan sonra isterseniz saat kasar isterseniz kart düşürebilirsiniz.

Kart düşürmenin ne olduğunu açıklar mısın?
Oyunlardan kart düşebiliyor bu kartları da satıyoruz veya oyunun bütün kartlarını satın alıp XP alabiliyoruz o oyundan. Düşür sat işlemi yaparak 2tlden 25tlye çıkmıştım elimde bulunun oyunlarla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kart düşürmek için telefonunuza Steam İdle indirebilirsiniz play store'de mevcut.
Bilgisayar için İdle Master Extended tavsiyemdir aynı anda bütün oyunları oynuyor ve bu işlem daha kısa sürüyor

Ben bu tür programların ciddi güvenlik sıkıntıları olduğunu duymuştum. Hesabınız çalınabilir. Ayrıca online oyunlarda idle kullanırsanız ban yeme riskiniz var. Dikkatli olmak lazım.

Ben bu tür programların ciddi güvenlik sıkıntıları olduğunu duymuştum. Hesabınız çalınabilir. Ayrıca online oyunlarda idle kullanırsanız ban yeme riskiniz var. Dikkatli olmak lazım.
ban yenmıyor 1 yıldır kullanıyorum

Aynen. 3-5 kuruş için bilgilerinizi kaptırmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ban yenmıyor 1 yıldır kullanıyorum
Bilgilerinize erişim izinleri var.

bende kullandım fakat ban yememe garantisi yok steam dışı olduğu için ban yiyebilirsiniz illa kullanıcam diyorsanız cs go da kullanmayın ban yersiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,369
Üyeler
190,557
Son üye
fmsy
Geri