Neler Yeni

Steam'dan Önereceği̇ni̇z Oyunlar?

Aaahmt

80+ Silver
RDR 2 alabilirsin guzel oyun, ayrica böyle araclara vesaire ilgin var ise Dirt Rally 2.0 da alabilirsin Ralli ile alakali gercekten farki yok.
Rdr 2 alıyorum fakat arabalara pek ilgim yok teşekkür ederim başka bir öneriniz var mıydı?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,385
İsim
Diyarhan
Forza Horizon 5

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Rdr 2 alıyorum fakat arabalara pek ilgim yok teşekkür ederim başka bir öneriniz var mıydı?
Hm anladim, suan hicbir önerim yok cunku arkadaslar herseyi yazmis bu arada sectiginiz oyunlar mukemmel.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

JMertcaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mertcan sarıca
steam oyunlarına zam mı gelicek

Aaahmt

80+ Silver
Hm anladim, suan hicbir önerim yok cunku arkadaslar herseyi yazmis bu arada sectiginiz oyunlar mukemmel.
Evet çok fazla öneri oldu şu ana kadar 6-7 adet oyun seçtim. akşam 8 de bir indirim daha başlayacak sanırım orayada bütçe ayıracağım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
@Letrion Dying Light plat satıştan kalktı mı noldu?
Kaldırılmış sanırım, şu an Dying Light normal sürümüde kalkmış direk Enhanced edition var ordada gerekli dlc'ler var zaten normal Enhanced edition alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Resisent evil 7 önerir misiniz 100tl fiyatı ama daha önce ilk serilerini oynamadım bi sorun olur mu?
Hocam korku seviyorsanız çok güzel bir oyun tavsiye ederim. Resident evil 7'de yeni bir hikaye başlıyor önceki oyunlarıyla bağlantısı yok, Resident Evil 8(Village) ile 7 bağlantılı. Gamepass'te vardı en son Re7.

Tilsch

80+ Bronze
Disco elysium var uygun fiyatlı ve daha dün geldi türkçe dil desteği.

Aaahmt

80+ Silver
Kaldırılmış sanırım, şu an Dying Light normal sürümüde kalkmış direk Enhanced edition var ordada gerekli dlc'ler var zaten normal Enhanced edition alınabilir.

Hocam korku seviyorsanız çok güzel bir oyun tavsiye ederim. Resident evil 7'de yeni bir hikaye başlıyor önceki oyunlarıyla bağlantısı yok, Resident Evil 8(Village) ile 7 bağlantılı. Gamepass'te vardı en son Re7.
Korku sevmiyorum fakat rs7 çok öneriliyor ondan dolayı sepete ekledim

Disco elysium var uygun fiyatlı ve daha dün geldi türkçe dil desteği.
Hocam bu tarz oyunlar benim ilgimi çekmiyor fakat herkes şiddetle tavsiye ediyor bu oyunun bu kadar sevilecek ne yanı var acaba aydınlatabilir misiniz beni?

Tilsch

80+ Bronze
Korku sevmiyorum fakat rs7 çok öneriliyor ondan dolayı sepete ekledim

Hocam bu tarz oyunlar benim ilgimi çekmiyor fakat herkes şiddetle tavsiye ediyor bu oyunun bu kadar sevilecek ne yanı var acaba aydınlatabilir misiniz beni?
Ben dedektiflik türünü severim.Belki denersiniz veya bakarsınız diye düşündüm.Oyunun çoğunluğu metin tabanlı ve seçimlere dayali.Youtube dan bakabilirsiniz.Bu tarzı seviyor veya ilgi duyuyorsanız 15TL lik görece uygun bir fiyatı var.Turkce dil desteği de mevcut.Alinabilecek en mantıklı seçimlerden birisi.Oynamam derseniz boşa para vermeyiniz.

Aaahmt

80+ Silver
Ben dedektiflik türünü severim.Belki denersiniz veya bakarsınız diye düşündüm.Oyunun çoğunluğu metin tabanlı ve seçimlere dayali.Youtube dan bakabilirsiniz.Bu tarzı seviyor veya ilgi duyuyorsanız 15TL lik görece uygun bir fiyatı var.Turkce dil desteği de mevcut.Alinabilecek en mantıklı seçimlerden birisi.Oynamam derseniz boşa para vermeyiniz.
Anladım hocam teşekkür ederim. bu konuda 4-5 defa ismi geçti ondan dolayı sorayım dedim. YouTubeden izleyeyim umarım beğenirim 15tl güzel fiyat 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,397
Üyeler
165,351
Son üye
drmuhammetdogan
Top Bottom