Neler Yeni

Steam'de elimde olan oyunu serisiyle alsam onun fiyatı sayılmadan alabilirmiyim?

EmreParan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre Paran

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
:D napalım uyguncuyum bu bile en azı dahası var
Mesaj otomatik birleştirildi:

6saat
o zaman g.o serinin en iyi oyunlarını almayıp en berbat oyununu almışsın :D

EmreParan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre Paran
o zaman param olsaydı direkt trilogy alıcaktım ve mf3 crack hiç bulamadığım için buraya yöneldim

nabalım 150 tl gene uyguna geliyor ama :D sadece ilk ikisini aldığımda daha pahalı geliyor

mf3 kaç saat biliyormusun hocam 6 saat anca dayandım

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
mf3 kaç saat biliyormusun hocam 6 saat anca dayandım
resim_2023-07-02_233518569.png

ben 13 saat sonra kafayı yiyip sildim oyunu yol yakınken dön. Cidden Mafia 1 ve 2 den sonra nasıl böyle bir oyun yapıp piyasaya sürmüşler anlamadım.

EmreParan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre Paran
Alıntıyı görüntüle
ben 13 saat sonra kafayı yiyip sildim oyunu yol yakınken dön. Cidden Mafia 1 ve 2 den sonra nasıl böyle bir oyun yapıp piyasaya sürmüşler anlamadım.
vitoyla ortak olduğum kısımdayım delirecem git alt mevkideki adama tek at git onun aynı mevkideki adamı öldür sonra git ana adamın mekana adamları öldür adamı al q ya bas ya ekibe al yada kes oyun bundan ibaret bunu sevenler nasıl seviyor anlamış değilim deneyeceğim bitirmeyi bitiremezsem mf2 definitive den devam

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
vitoyla ortak olduğum kısımdayım delirecem git alt mevkideki adama tek at git onun aynı mevkideki adamı öldür sonra git ana adamın mekana adamları öldür adamı al q ya bas ya ekibe al yada kes oyun bundan ibaret bunu sevenler nasıl seviyor anlamış değilim deneyeceğim bitirmeyi bitiremezsem mf2 definitive den devam
sürekli aynı şeyler sürekli aynı mekanlar sürekli aynı tipler oyundan soğuttu. Keşke Mafia 1 60 saat olsaydı :(

EmreParan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre Paran
sürekli aynı şeyler sürekli aynı mekanlar sürekli aynı tipler oyundan soğuttu. Keşke Mafia 1 60 saat olsaydı :(
onun yerine mafia 3 ü 30 saat yapıp kaliteli bir şey yapsalardı ve mafia 1 en az 30 saat olmalıydı

Top Bottom