tayfn35 80+ Silver Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 2,480 Reaksiyon skoru 777 Cuma, 03:47 #1 Bana arkadaşımdan bir oyun hediye geldi Escape from tarkov diye. O istese bana hediye verdiği oyunu iade edip benden alabilirmi beyler.
Bana arkadaşımdan bir oyun hediye geldi Escape from tarkov diye. O istese bana hediye verdiği oyunu iade edip benden alabilirmi beyler.
Ashoun 80+ Silver Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 2,159 Reaksiyon skoru 877 Cuma, 04:15 #2 senin etmen lazım öyle alabilir
zPastwL 80+ Silver Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 2,525 Reaksiyon skoru 862 Cuma, 05:28 #3 Kendim ettim olmadı arkadaşa hediye attım ben onun oyununu iade ettim olmadı kısaca olmuyor eğer hediye edeceksen kart bilgilerini girip alman daha iyi olur iade edebilmesi için aksi takdirde iade edilmiyor en azından deneyimlerim öyle gösteriyor
Kendim ettim olmadı arkadaşa hediye attım ben onun oyununu iade ettim olmadı kısaca olmuyor eğer hediye edeceksen kart bilgilerini girip alman daha iyi olur iade edebilmesi için aksi takdirde iade edilmiyor en azından deneyimlerim öyle gösteriyor