Neler Yeni

Rehber Steam'de Kâr Ettirebilecek Kartlar 🔥

Zup serisinin bütün oyunları var. Yani bu kadar mıydı? Steamdeki kâr ettiren oyunlar bitti mi? binlerce kâr ettiren oyun var diyorlardı.
Var ancak tek tek kontrol etmek gerekiyor.
Bu mağaza sayfası koleksiyon kartı olan en ucuz oyunları gösteriyor.
368 tane 1,05 TL'lik oyun var, 171 tane 1,06 TL'lik oyun var, 80 tane 1,08 TL'lik oyun var, 99 tane 1,10 TL'lik oyun var, 50 tane 1,15 TL'lik oyun var.
Bunları tek tek kontrol edip hangisinin kâr ettirip ettirmediğine bakabilirsin, gördüğüm kadarıyla çoğu kâr ettiriyor.

Gördüğüm kadarıyla yok. Onun dışında bir tane daha kârlı paket var, bunu da listeye ekleyebilirsin.

Bu tarz paketleri nereden buluyorsunuz? O kadar aramama rağmen çok bulamıyorum da, hani site vs. varsa acayip işime yarar hocam.

Bu tarz paketleri nereden buluyorsunuz? O kadar aramama rağmen çok bulamıyorum da, hani site vs. varsa acayip işime yarar hocam.
Steam'in mağazasında filtreleme var, oradan "Paketler" kısmını seçtim. Maalesef şu anda kârlı olsan sadece 2 paket var.

Bulduğum kısım da burası;

Var ancak tek tek kontrol etmek gerekiyor.
Bu mağaza sayfası koleksiyon kartı olan en ucuz oyunları gösteriyor.
368 tane 1,05 TL'lik oyun var, 171 tane 1,06 TL'lik oyun var, 80 tane 1,08 TL'lik oyun var, 99 tane 1,10 TL'lik oyun var, 50 tane 1,15 TL'lik oyun var.
Bunları tek tek kontrol edip hangisinin kâr ettirip ettirmediğine bakabilirsin, gördüğüm kadarıyla çoğu kâr ettiriyor.
Erzurum 🥶🥶

Akibahara efsane Kâr yaptırıyor şiddetle öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir şey yok bazı oyunlarda düşüyor bazı oyunlarda illa 2 saat beklemeniz lazım dün ağır çalıştım toplam 46 TL kart düşürdüm. Ve yarısından fazlası 2 saatten sonra düşürdü.
var hocam 2 saat yüzünden iade edemediğim oyun olmadı daha paramın hepsini iade aldım 7 tl steam cüzdanıma geri kalan 13 tl de kartıma iade edildi üstüne 30-40 tl'lik kart düşürdüm

var hocam 2 saat yüzünden iade edemediğim oyun olmadı daha paramın hepsini iade aldım 7 TL steam cüzdanıma geri kalan 13 TL de kartıma iade edildi üstüne 30-40 TL'lik kart düşürdüm
Bazı demişim hocam. Büyük ihtimalle oyun ile alakalı değil ya şans işi ya da steam hesap ile ilgili çünkü bunu yazdıktan sonra 11 oyun daha aldım ve hepsi 4. Saatte düşürdü kartı.

Steam'in mağazasında filtreleme var, oradan "Paketler" kısmını seçtim. Maalesef şu anda kârlı olsan sadece 2 paket var.

Bulduğum kısım da burası;
nukgamespackin içindeki oyunlar tek tek 6.02 tutuyor paket 10 lira normal indirimlerde paketler indirime giriyor mu

zamanında alıp kart düşürüp iade ediyordum sonra anladılar ve hiçbir kazancı kalmadı bu işin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,859
Üyeler
173,427
Son üye
efkanmutlu
Geri