Neler Yeni

Rehber Steam'de Kâr Ettirebilecek Kartlar 🔥

Pilam Sky oyunu kar ettirmiyor hocam baktım ama insanların aldığı fiyatlar 30 kr civarıen pahalı kart 0.09 dolar ama insanlar 36 kr dan alıyor diğerleri ztn 29 30 kş civarı ediyor
Çıkardım listeden.

Hangisi kâr ettiriyor nereden bileceğiz? Sizin söylemeniz lazım.
Rehberimde anlatmıştım, oradaki yöntemle hangi oyunun kâr ettirip ettirmediğini bilebilirsin.

1641131590144.png

Abi listedeki Hentai'lerden kâr yerine zarar ettim. Kartın fiyatı 20 kuruşmuş. Satsam 10 kuruş civarı geliyor.
Soyulduk. YEY.

Çıkardım listeden.
1641131563926.png

Hem arkadaşın hem sizin listedekileri kontrol ettim kar ettirenler sadece bu üçü bir iki oyun var eklemediğim çünkü onlar kar ettirse bile şansa bağlı ve en fazla 4 5 kr kar ettiriyor değmezdi yani zaten diğerleri zarar etme riski yüksek komisyonuda hesaba katarak hesapladım

Alıntıyı görüntüle
Hem arkadaşın hem sizin listedekileri kontrol ettim kar ettirenler sadece bu üçü bir iki oyun var eklemediğim çünkü onlar kar ettirse bile şansa bağlı ve en fazla 4 5 kr kar ettiriyor değmezdi yani zaten diğerleri zarar etme riski yüksek komisyonuda hesaba katarak hesapladım
O zaman harleyin dediği hiçbir oyun kâr ettirmiyor mu?

O zaman harleyin dediği hiçbir oyun kâr ettirmiyor mu?
Ettirmiyor değil bir iki tanesi şansın varsa birkaç kr ettiriyor ama gerisi çok düşük şans komisyondan dolayı hemde insanların sattığı değil almak istediği fiyata bakmak lazım çünkü satılan fiyata koysanda satman çok düşük fiyatlar arası fark yüksekse. Hemde ss attığım oyunlar kesin kar ettiriyor

Ettirmiyor değil bir iki tanesi şansın varsa birkaç kr ettiriyor ama gerisi çok düşük şans komisyondan dolayı hemde insanların sattığı değil almak istediği fiyata bakmak lazım çünkü satılan fiyata koysanda satman çok düşük fiyatlar arası fark yüksekse. Hemde ss attığım oyunlar kesin kar ettiriyor
Kısacası kâr ettirmiyor gösterdiğin oyunları dün ben zaten bitirmiştim.

Kısacası kâr ettirmiyor gösterdiğin oyunları dün ben zaten bitirmiştim.
O zaman maalesef yapcak bir şey yok hocam mesela ben bir cs skini var satın alma siparişi oluşturdum ortalama fiyattan 3 kr daha ucuz bir fiyattan oluşturdum sabahtan beri o fiyattan alamıyorum skini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hentai'lere sakın bulaşma. Kâr ettirmiyorlar, ettirse bile maksimum 1-2 tanesi kÂr ettirir. ZUP oyunlarda sadece birkaçı kar ettiriyor.
2 tanesi güzel kar ettiriyor diğerleri şans veya direk zarar

Hentai'lere sakın bulaşma. Kâr ettirmiyorlar, ettirse bile maksimum 1-2 tanesi kÂr ettirir. ZUP oyunlarda sadece birkaçı kar ettiriyor.
Zup serisinin bütün oyunları var. Yani bu kadar mıydı? Steamdeki kâr ettiren oyunlar bitti mi? binlerce kâr ettiren oyun var diyorlardı.

Geri