Neler Yeni

Rehber Steam'de Kâr Ettirebilecek Kartlar 🔥

Omni-Man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
A
Öyle ama 2 saati geçmeden kart düşmüyor bana tüm kartlar 3,5 saatte düştü.
Her zaman geçmiyor ben 27 kartı 1.5 saatte düşürdüm ve sadece 2-3 oyunda 2 saati geçti bende genelde 1 saat civarında düşüyor bazen de 40 dk içinde düşüyor ama iade etmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

rage wars oyunu da şuan en az 1 tl kazandırıyor şansınız varsa 4 tl falan da kazanabilirsiniz

echoes

80+ Bronze
Rehberi okudum ama tam anlayamadım; idle master dediğimiz şey bir program mı? Yoksa rehberde bahsedilen siteye girip uygun fiyatlı kartları alıp daha sonra yüksek fiyattan satma işlemi mi oluyor yapmak istenen şey? Eğer bir program kullanacaksak güvenlik anlamında sorun yaratır mı stram hesabımız için?

uydu3

80+ Silver
Rehberi okudum ama tam anlayamadım; idle master dediğimiz şey bir program mı? Yoksa rehberde bahsedilen siteye girip uygun fiyatlı kartları alıp daha sonra yüksek fiyattan satma işlemi mi oluyor yapmak istenen şey? Eğer bir program kullanacaksak güvenlik anlamında sorun yaratır mı stram hesabımız için?
Hayır idle master bir program güvenlik anlamında kesinlik verilemez üçüncü şahıs tarafından yazılmış bir program sonuçta fakat senelerdir olan bir program ve hesap çalınma banlanma vs yaşayan görmedim ve uygulama açık kodlu diye biliyorum

echoes

80+ Bronze
Hayır idle master bir program güvenlik anlamında kesinlik verilemez üçüncü şahıs tarafından yazılmış bir program sonuçta fakat senelerdir olan bir program ve hesap çalınma banlanma vs yaşayan görmedim ve uygulama açık kodlu diye biliyorum
Tamamdır çok teşekkür ederim. Risk almamaya karar verdim.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Tüm oyunları alsam kârım ortalama ne kadar olur?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Her steam indiriminde tonla insan gelip soruyor hangi oyunların kartları kar ettirir diye. Bende böyle bir rehber hazırlamaya karar verdim. Steam'de kar ettiren oyunların listesini çıkarmaya çalıştım. Listeyi ara ara güncelleyebiliriz.

4 Oyun 1.24₺. 3'ünden kart düşüyor. Kesin kar ettirir.

Bunların dışında bu oyunlara da bakabilirsiniz. Sizin de kar ettirdiğini düşündüğünüz oyunlar var ise konuya yazın ekleyelim.

''qop'' un bazı oyunları da var.
Akibahara efsane Kâr yaptırıyor şiddetle öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana düşüyor baya bi oyun iade ettim.
Öyle bir şey yok bazı oyunlarda düşüyor bazı oyunlarda illa 2 saat beklemeniz lazım dün ağır çalıştım toplam 46 TL kart düşürdüm. Ve yarısından fazlası 2 saatten sonra düşürdü.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,031
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Her steam indiriminde tonla insan gelip soruyor hangi oyunların kartları kar ettirir diye. Bende böyle bir rehber hazırlamaya karar verdim. Steam'de kar ettiren oyunların listesini çıkarmaya çalıştım. Listeyi ara ara güncelleyebiliriz.

Bunların dışında bu oyunlara da bakabilirsiniz. Sizin de kar ettirdiğini düşündüğünüz oyunlar var ise konuya yazın ekleyelim.

Oik 4'ün koleksiyon kartları yok. 🤦‍♂️

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

benim gibi acelesi olmayanlar için çok iyi ben genelde en düşük fiyatın 20-30 kuruş üstüne koyuyorum yada 1-2 gün önce çok yüsek fiyatı birden düşmüşse eski fiyatına koyuyorum en fazla 1-2 haftada satılıyor çok temiz para birikiyor en düşük fiyata filan koymayın bence aceleniz yoksa

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
11 TL lik sepet yaptım gelişmeleri yazacağım aldığım oyunlar:

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜