Steam'de Kâr Ettiren Taktik (şansa bağlı) (03.03.2022)

5 kere en pahalı arka plandan çıkaranı ilk defa görüyorum. :trpeepo:
yeni yeni yapmaya başladım bu arka plan olayını. 1-2 kere farklı rozet denedim ama çıkmayınca tokyo daha çok çıkıyo sanırım deyip açmaya devam ettim ve 5 kere tokyo çıktı 😂

Bu oyun mu yoksa Zup 8 mi kartlar 6.5TL toplam

1646326333070.png

130 TL lik arka plan var

riske girmek isteyen arkadaşlar ayrıca bunu inceleyebilirler 2 tane yaygını var birisi 40 tl kartlarıda hemen hemen 10tl

https://www.steamcardexchange.net/index.php?gamepage-appid-276730 bu da benzer

Son düzenleme:
18 Tl zarar ettik vermedi Tokyo'yu.

riske girmek isteyen arkadaşlar ayrıca bunu inceleyebilirler 2 tane yaygını var birisi 40 TL kartlarıda hemen hemen 10tl
@Emir Aydın bu arkadaşın bahsettiği oyun denenir mi peki çünkü konuda bahsedilen oyunun kartları 14 lirayı buluyo bununkiler ise 8

Bide kartları normal kart yerine parlak alıp rozet işlesek bir + sı olur mu

@Emir Aydın bu arkadaşın bahsettiği oyun denenir mi peki çünkü konuda bahsedilen oyunun kartları 14 lirayı buluyo bununkiler ise 8
Schein güzel oyundur, denenir. Eskiden arka planı daha pahalıydı diye hatırlıyorum ama bu fiyat da iyi. Bence riske değer ancak arka plan sayısı daha fazla olduğu için yine konu mesajında önerilen oyundan biraz daha riskli diyebilirim.

Schein güzel oyundur, denenir. Eskiden arka planı daha pahalıydı diye hatırlıyorum ama bu fiyat da iyi. Bence riske değer ancak arka plan sayısı daha fazla olduğu için yine konu mesajında önerilen oyundan biraz daha riskli diyebilirim.
anladım bu oyunu deniycem ozmn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha rozet işlemedim ama yinede mutluyum kart alırken 5.5 liraya hızlandırma paketi aldım 5 liralık karttan 3 tane çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1646328258395.png
Şanslı deilmişim :(

Son düzenleme:
Geri