Arkadaşlara kızgın atma sebebini öğrenebilir miyim ?Counter oynamıyorum ve kasa veyahut kapsül gibi bir riskede girmek istemiyorum teşekkür ederim ama öneriniz için
10 liraya şöyle iyi bir yatırım yaparsan o 10 lira nerden baksan bi 5 lira olur. Yani hocam 10 lirayla en iyisi bi döner ye.Mevcut cüzdanda 10.40₺ bulunmakta 4-5 tane kart var 10-15 kuruşa onlarida satarsam sanırım 10.75 e kadar cikartabiliriim. Forza 4 almak istiyorum bu parayı nasıl risksiz bir şekilde katlarım.
Parayı cekemiyorumki çekilişten çıktı cekebilsem yerdim :/10 liraya şöyle iyi bir yatırım yaparsan o 10 lira nerden baksan bi 5 lira olur. Yani hocam 10 lirayla en iyisi bi döner ye.
Okuduğunu anlamama veya okumamaktan dolayı konuyu kirletip gereksiz bilgi veriyorlardıArkadaşlara kızgın atma sebebini öğrenebilir miyim ?
o zaman oyun al. Ya da cs go sticker ı al. Fazla degerlenmez ama uzun süre beklersen belki 10-15 lira kazanabilirsinParayı cekemiyorumki çekilişten çıktı cekebilsem yerdim :/
Uzun süre bekleme gibi bir şansım yok kişisel sebeplerden dolayı ama teşekkür ederim öneriniz içino zaman oyun al. Ya da cs go sticker ı al. Fazla degerlenmez ama uzun süre beklersen belki 10-15 lira kazanabilirsin
Hocam bu işlerde tecrübeli gibisiniz. cs go stickerleri ne zaman değerlenmeye başlar? Bilginiz var mı acaba?Öneri - CS GO'da Ticaret ile para kazanmak
Herkese iyi günler. Sizlere CS GO'da ticaret ile kendim 400 TL'den 12.000TL'ye kadar nasıl kazandığımı anlatmak istedim ve siz de bu işe girerek yüksek paralar kazanabilirsiniz. İşin içinde kumar, kasa açımı vs. şeyler kesinlikle yok ve risksiz bir para kazanma yönteminden bahsedeceğim...forum.donanimarsivi.com
Üstünden birkaç yıl geçmesi lazım tutulur bir kâr elde edebilmen içinHocam bu işlerde tecrübeli gibisiniz. cs go stickerleri ne zaman değerlenmeye başlar? Bilginiz var mı acaba?
Sticker kapsülü aç. Arkadaşım 2 Tl'ye 5-10 tane kapsül aldı bir tane 150 tl lik item düşürdü. Ama her şey şansa bağlı mesela ben açsam veya sen açsan çöp bir item de çıkabilirMevcut cüzdanda 10.40₺ bulunmakta 4-5 tane kart var 10-15 kuruşa onlarida satarsam sanırım 10.75 e kadar cikartabiliriim. Forza 4 almak istiyorum bu parayı nasıl risksiz bir şekilde katlarım.