Steam'den oyuna para vererek almak mantıklı mıdır ?

Para vererek derken?!? Kuş yemiyle vs de mi ödeme yapılıyor 🥴

hesabımda 481 oyun var, en az 470 tanesini steam dolara geçmeden önce almışımdır. Birkaç da DLC almışımdır ETS2 için o kadar. Şu anda bana çok mantıksız geliyor steamdan oyun almak, aşırı otistik gibi hissettiriyor hakkı yok sende verdiğin para çok yüksek miktarlar. Tabii ki de anlıyorum orjinal oyun almak istiyosun korsanla uğraşamam virüse denk gelmeden oyunumu oynayım bana dokunmasın kimse isteyebilirsin. Ben 2017 civarlarında kullanıyordum crack oyunları sonra zaten steamı öğrendim ucuz olduğunu öğrendim falan o şekilde başlamıştım 1 liralardan 50 kuruşlardan oyun alıyodum. birkaç liraya gta 3 almıştım. Şimdi meseleyi uzatmadan şunu demek istiyorum gerçekten çok pahalı steam evet korsana yönelme de diyorum aynı anlamda. Steam dan almak zorunda değilsin. EA ,epic games gibi başka platformlar da var oralardan da alabilirsin. EA oyunları EA uygulamasında bayağı indirime düşüyordu BF serisi NFS serisi gibi oyunlar. Epic games te de çok çaplı oyun gamı. Yani oyun satın alınabilir evet ama steamdan alınır mı katılmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,375
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri