fırat_521 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 32 Reaksiyon skoru 3 29 Mart 2020 #1 steam indirip zulaya girdim ama kendi hesabıma giremiyorum nasıl gireceğimide bilmiyorum sürekli başla çıkıyor başka hesaptan girmiş oluyorum Ekler Ekran Alıntısı.webp 113.2 KB · Hit: 314
steam indirip zulaya girdim ama kendi hesabıma giremiyorum nasıl gireceğimide bilmiyorum sürekli başla çıkıyor başka hesaptan girmiş oluyorum
xoycg 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 624 Reaksiyon skoru 314 29 Mart 2020 #2 Steam üzerinden indirdiğin için oyun steam hesabını kullanır bunuda değiştiremezsin internet sitesinden indir
Steam üzerinden indirdiğin için oyun steam hesabını kullanır bunuda değiştiremezsin internet sitesinden indir
fırat_521 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 32 Reaksiyon skoru 3 29 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 xoycg yazmış: Steam üzerinden indirdiğin için oyun steam hesabını kullanır bunuda değiştiremezsin internet sitesinden indir Devamı için tıklayın... internet sitesinden indirince de directx hatası alıyorum
xoycg yazmış: Steam üzerinden indirdiğin için oyun steam hesabını kullanır bunuda değiştiremezsin internet sitesinden indir Devamı için tıklayın... internet sitesinden indirince de directx hatası alıyorum
xoycg 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 624 Reaksiyon skoru 314 29 Mart 2020 #4 DirectX sürücülerini güncelle belki düzelir Zula oynamadığım için bilmiyorum pek
fırat_521 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 32 Reaksiyon skoru 3 29 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 xoycg yazmış: DirectX sürücülerini güncelle belki düzelir Zula oynamadığım için bilmiyorum pek Devamı için tıklayın... aldğım hatanın çözümünü hiçbireyrde bulamadım diectx sürümüm güncel tek yöntem ise steamden girince oluyor
xoycg yazmış: DirectX sürücülerini güncelle belki düzelir Zula oynamadığım için bilmiyorum pek Devamı için tıklayın... aldğım hatanın çözümünü hiçbireyrde bulamadım diectx sürümüm güncel tek yöntem ise steamden girince oluyor