Sağ alttan kapatıp yeniden girince düzeldi bende.Arkadaşlar Steam'e girebiliyor musunuz deneyebilir misiniz? Access denied hatası alıyorum tarayıcıda.
Clientden girmeye çalışınca da siyah ekran da kalıyor.
Tamam bende de geldi şimdi telefondan bir kere girince düzeldi.
Sorunu tam olarak nasıl çözdünüz hocam?Sağ alttan kapatıp yeniden girince düzeldi bende.
Kendiliğinden düzeldi. Yoğunluktan falan sanırım.Sorunu tam olarak nasıl çözdünüz hocam?
Wifi resetledim üstüne pcye de reset attım fakat çözebilmiş değilim
Alıntıyı görüntüle
Clienti kapatınca bir süre sonra googledan erişebiliyorum fakat client açıkken bir süre sonra gidiyor iki tarafta daKendiliğinden düzeldi. Yoğunluktan falan sanırım.
Telden girmeye çalışın bi'. Bende tam o zaman düzelmişti bende kendiliğinden geçtiğini düşündüm fakat dediğim gibi telden girdiğim içinde düzelmiş olabilir.Sorunu tam olarak nasıl çözdünüz hocam?
Wifi resetledim üstüne pcye de reset attım fakat çözebilmiş değilim
Alıntıyı görüntüle
Yok hocam wifi de gene aynı sorun. mobil veriden girebiliyorum amaTelden girmeye çalışın bi'. Bende tam o zaman düzelmişti bende kendiliğinden geçtiğini düşündüm fakat dediğim gibi telden girdiğim içinde düzelmiş olabilir.
Tam şuan girebiliyorum. Birazdan giderse tekrardan bilgilendirme yaparım. Gerçekten kafasına göre hareket ediyor. Garip.Telden girmeye çalışın bi'. Bende tam o zaman düzelmişti bende kendiliğinden geçtiğini düşündüm fakat dediğim gibi telden girdiğim içinde düzelmiş olabilir.