GERİ GELMESİ LAZIMArkadaşlar papara kartımı bağladım steame sonra mesaj geldi 3 TL çekti steam diye falan. Niye çekti anlamadım?
bekle iade ederlerArkadaşlar papara kartımı bağladım steame sonra mesaj geldi 3 TL çekti steam diye falan. Niye çekti anlamadım?
kanka bende bilmiyorum bir gün bendende çektiler ama google play durduk yere hemen kaldırdım bence sende kaldır kartını steamdan ne zaman oyun alıcaksan ozaman eklersin kart ekli durmasın istersenPeki niye çektiler?
Support'a mail atmayı dene neyden çektiğini anca öyle anlarsınSteam mi dolandırcak?
Reis kartımın durmasını istiyorum ben.kanka bende bilmiyorum bir gün bendende çektiler ama google play durduk yere hemen kaldırdım bence sende kaldır kartını steamdan ne zaman oyun alıcaksan ozaman eklersin kart ekli durmasın istersen
Kartta paranın olup olmadığının test edilmesi için çekiliyor diye biliyorum zamanında bendende çekmişlerdi yanlışsa düzeltirsiniz.Arkadaşlar papara kartımı bağladım steame sonra mesaj geldi 3 TL çekti steam diye falan. Niye çekti anlamadım?
tamam dursun iade ederler bekle 1 2 saat atmazlarsa yazarsın desteğeReis kartımın durmasını istiyorum ben.