Steamı açtığımda kasa ışıkları sönüyor

Reaksiyon skoru
61
Kasasa rgb kontrolcü var ve her şey ona bağlı msi center üzerinden hepsini ayarladım ve steamı açtığımında kasa ışıkları sönüyor aynı şekilde başka bir şey açıldığında da arada oluyor çözümü bilen var mı

msi center ile alakalı. sıcaklık şu derece olduğunda rgb kapat diye komut vermis olabilirsin. yada yine center kaynaklı bir hata nedenli çakışma olabilir

msi center ile alakalı. sıcaklık şu derece olduğunda rgb kapat diye komut vermis olabilirsin. yada yine center kaynaklı bir hata nedenli çakışma olabilir
Evet öyle bir ayar var ama pcyi ilk açtığımda oluyor yanı sıcaklıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum

centeri sevmiyorum zaten msi mouse vardi bozdu. çöp oldu

Kasasa rgb kontrolcü var ve her şey ona bağlı msi center üzerinden hepsini ayarladım ve steamı açtığımında kasa ışıkları sönüyor aynı şekilde başka bir şey açıldığında da arada oluyor çözümü bilen var mı
Duyarlılık gibi bir ayar vardır benimde asus klavye aynısını yapıyor girdiğim oyuna görede ayar veriyor nasıl beceriyorsa misal ets2 giriyorum sinayl verdiğimde sinayl hangi tuşa atama yapıldıysa yanıp sönüyor el freni space mesela el freni çekikken kırmızı yanıyor gibi gibi senin kide öyledir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,632
Üyeler
185,780
Son üye
efe32
Geri