Oynuyorum hocam steel series günlük kullanım içinde tasarımı vs biraz uygun. Dışarıda kullanmak için ama hyperx değil. Çok aşırı bir fark var mı aralarında pek anlamıyorum attığınız resimden.Valorant, CS GO, PUBG gibi online FPS oyunları oynuyorsan Cloud 3 daha iyi. Sesler daha az gecikmeyle geliyor görünüyor Cloud 3'de.
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless [7, 7P, 7X] vs HyperX Cloud III Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
The SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless headphones are better for console gaming than the HyperX Cloud III Wireless. The SteelSeries come in three variants for PC, Xbox, and PlayStation. They support Bluetooth and multi-device pairing, and they're the natural choice for Xbox owners, as the HyperX...www.rtings.com
Alıntıyı görüntüle
Hocam dağlar var iki model arasında ne alakası var. Nova 7 iyi model.Nova 7 yi bilmemde 1 var bende berbat bişey
Olabilir. Biri kablolu biri kablosuz. Cloud 3 Wireless ile karşılaştırması lazım. Kablolu ürünler genellikle daha iyi perfromans verir.Attığı grafiğe göre de cloud3 daha iyi diyor
Bilemiyorum hocamda değiştirmem lazım acilen ben zaten cloud3 de wireless almayı düşünüyorum onuda alsamOlabilir. Biri kablolu biri kablosuz. Cloud 3 Wireless ile karşılaştırması lazım. Kablolu ürünler genellikle daha iyi perfromans verir.
Çok aşırı bir fark yok ama Cloud 3 daha iyi. İstersen Arctis Nova 5 alabilirsin, o biraz daha iyi oyun açısından. Gecikmesi daha düşük Nova7'den.Oynuyorum hocam steel series günlük kullanım içinde tasarımı vs biraz uygun. Dışarıda kullanmak için ama hyperx değil. Çok aşırı bir fark var mı aralarında pek anlamıyorum attığınız resimden.
Hocam o zaman nova7 neden daha pahalı farkı nedir yani nova 5 daha iyiyseÇok aşırı bir fark yok ama Cloud 3 daha iyi. İstersen Arctis Nova 5 alabilirsin, o biraz daha iyi oyun açısından. Gecikmesi daha düşük Nova7'den.
Seslerde biraz daha iyi Bass ve Mid seslerde. Malzeme olarak Nova 7 metal malzeme ama daha ağır 325 gram, Nova 5 plastik olduğundan 265 gram.Hocam o zaman nova7 neden daha pahalı farkı nedir yani nova 5 daha iyiyse