Neler Yeni

STEEL SERİES PRİME SEKMEME MAKROSU

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
İrfan Yazıcı
Beyler steel series prime fare aldım. Bunda makro var mı varsa eğer aktif kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
bende de prime var steel series gg programını indir ordan yapabilirsin

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Arda Yıldırım
mouse sizde de sorun yarattı mı tekerleğinden ıslık sesi çıkarması orta tuşun sadece sert başınca çalışması vs

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
İrfan Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mouse sizde de sorun yarattı mı tekerleğinden ıslık sesi çıkarması orta tuşun sadece sert başınca çalışması vs
Hocam daha elime ulaşmadı kargoda şuan gelince dönüş yaparım size. Ama forumlarda çok araştırdım ilk kez sizden böyle bir sorun duyuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Makro rekabetçi oyunlarda direkt ban sebebi kendi elinle beceremediğin şeyi uygulama veya yazılıma yaptırıyorsan ban sebebidir basit mantık , ne zamandır valorantta ben sebebi geçiyor derken ?
Hocam bende rival 710 vardı onun kendi yazılımında makro vardı şimdi benim yapabileceğim bir şey mi vardı o zaman ?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,754
İsim
Kerem Çavuş
Hocam daha elime ulaşmadı kargoda şuan gelince dönüş yaparım size. Ama forumlarda çok araştırdım ilk kez sizden böyle bir sorun duyuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende rival 710 vardı onun kendi yazılımında makro vardı şimdi benim yapabileceğim bir şey mi vardı o zaman ?
makro özelliği bulunabilir zaten çoğu mouse klavyede bulunuyor , sadece yazılımdan oyuna özel makro yazıp kullanmamak lazım biri şikayet etmediği sürece çok belli olmaz orası ayrı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,781
Üyeler
164,560
Son üye
MustoCia
Top Bottom