🔥İndirim SteelSeries Aerox 3 Wireless 1199TL

Arkadaş haklı fiyatı neden hak etmez şu an ben alıcaktım neden almamalıyım bu ürünü
Switchler gereksiz sert, yan tuşların konumu ve yüksekliği yeterli değil. Yan tuşlara bastığınızda içeri çok fazla giriyorlar. Aktif olarak yan tuşları kullanıyorsanız kullanışlı değil. Sensörü ise belirtildiği kadar iyi değil bu nedenle FPS oyunları için kullanışlı değil. Şarjı ise fiyasko, ha kablolu almışsınız ha kablosuz aynı şey. Şarjı çok az gidiyor.

Switchler gereksiz sert, yan tuşların konumu ve yüksekliği yeterli değil. Yan tuşlara bastığınızda içeri çok fazla giriyorlar. Aktif olarak yan tuşları kullanıyorsanız kullanışlı değil. Sensörü ise belirtildiği kadar iyi değil bu nedenle FPS oyunları için kullanışlı değil. Şarjı ise fiyasko, ha kablolu almışsınız ha kablosuz aynı şey. Şarjı çok az gidiyor.
kablolu kablosuz aynı şey ?
kablolu ve kablosuza aynı şey diyen birisinin yorumunu okuyarak zaman kaybetmekten kendime çok büyük bir kötülük yaptım

Geçenlerde Asus ROG Keris EVA 999 liradan satıldı. Bu SS Aerox 3'ün hakkı olan fiyat değil. Ben olsam Glorious Model Wireless kovalardım bunun yerine.
Neden hakkı olan fiyat değil? Açıklamıyorsunuz burada insanları muallakta bırakıyorsunuz, çok ayıp. Ben şimdi bir tane daha alacaktım, vazgeçtim !!!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kablolu ve kablosuza aynı şey diyen birisinin yorumunu okuyarak zaman kaybetmekten kendime çok büyük bir kötülük yaptım
Oradaki ironiyi anlayamayan birine cevap vererek kendime saygısızlık yaptım. Kendimden özür diliyorum.

aerox 3 2022 ghost edition kullanıyorum. ben 650tl almıştım sanırım. Gayet memnunum şahsen mousedan. rgb sini kapatiyorum sevmediğim için o zaman şarj baya gidiyor

Geçenlerde Asus ROG Keris EVA 999 liradan satıldı. Bu SS Aerox 3'ün hakkı olan fiyat değil. Ben olsam Glorious Model Wireless kovalardım bunun yerine.
Glorious leş mouse kronik sorunlu, dayanıklı değil

nerede hocam itopya da mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu alacağınıza fury z alsanız bile daha iyi

adam ne güzel yazmış her şeyi bence siz boş yapmışsınız adamın demek istedigi şarjı sürekli bitiyor kabloludan farkı yok

Siyah

Beyaz
Bu fiyata hyperx haste wireless varken buu akan net kazıklanır baya mouse deneyip kullanan birisiyim bu mouse yerine kesinlikle amazondan haste wireless almanızı öneriyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,186
Üyeler
195,291
Son üye
KAOS_
Geri