✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Merhaba arkadaşlar, bu incelememde @Abdullah Hacıgül abimin yaklaşık 4 hafta önce paylaştığı "İndirimi İle Rakipsiz Fiyat Performans Kralı SteelSeries Oyuncu Ekipmanları" adlı videosundan satın aldığım Apex 7'nin 4 haftalık kullanıcı deneyimini ve Genel özelliklerini paylaşacağım.
Öncelikle bu ürünü 1508₺'ye (Kargo Dahil) paylaşan @Abdullah Hacıgül 'e çok teşekkür ediyorum. Ürünün şuan ki fiyatı 2150₺, şaka gibi.
Ürünü 3.5 haftadır aktif olarak PS4 üzerinden kullanıyorum, herhangi bi sıkıntı ile karşılaşmadım.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
~Gövde Malzemesi : Uçak Sınıfı Aliminyum Alaşımlı Çerçeve
~Uzunluk : 40,3 mm
~Genişlik : 17,2 mm
~Derinlik : 139,2 mm
~Ağırlık : 2,1 Ibs
Ürünün 3 farklı anahtar seçeneği var. Mavi, kırmızı ve Kahverengi
Benim aldığım modelde Kırmızı anahtar mevcut. Diğer ismiyle Red Switch
ŞİMDİ GELELİM RED SWİTCH'E
Red Switchler, Blue Switche göre daha sessizdir.
Artıları:
Doğrusal tuşlar vuruş ya da tıklama olmadığından hızlı tempolu oyun oynayanların favorisi. Böylece hızlı ve ani reaksiyonları minimum dirençle sağlar.
Eksileri:
~Aynı geri bildirim ve direnç eksikliği doğruluğunuz düşükse tuşlara kazayla basmak anlamına da gelebilir.
~Tuş çıkarma aparatı çıkmadı
~Bilek desteği daha iyi olabilirdi.
KUTU İÇERİĞİ
~Klavye
~Bilek desteği
~Kullanım Kılavuzu
~Böylesine pahalı bir üründe tuş çıkarma aparatı çıkmaması beni şaşırttı. (Ama elinizle de kolaylıkla çıkarabiliyorsunuz)
Klavyeyi cihazımıza bağladığımızda çok şık bir görüntü çıkmakta. Belki de hayatımda daha önce hiç Rgb klavye kullanmadığım için hoşuma gitmiştir.
~Bilek desteği olması gerektiği gibiydi diğer klavyelere oranla artısını göremedim. Xpg Summoner üründeki gibi bir bilek desteği olsaydı daha güzel olabilirdi.
~Bilek desteğinin manyetik bir şekilde takılıp çıkartılabilir olması hoşuma gitti.
ÜRÜNÜN DİĞER KLAVYELERE GÖRE FARKLI OLAN BİR EKRANI VAR, PS4'TE KULLANDIĞIM İÇİN EKRANI KULLANMA ŞANSIM OLMADI
ÜRÜN LİNKİ
Mobilden yazdığım için göze batan noktalar olmuş olabilir, özür dilerim.
Öncelikle bu ürünü 1508₺'ye (Kargo Dahil) paylaşan @Abdullah Hacıgül 'e çok teşekkür ediyorum. Ürünün şuan ki fiyatı 2150₺, şaka gibi.
Ürünü 3.5 haftadır aktif olarak PS4 üzerinden kullanıyorum, herhangi bi sıkıntı ile karşılaşmadım.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
~Gövde Malzemesi : Uçak Sınıfı Aliminyum Alaşımlı Çerçeve
~Uzunluk : 40,3 mm
~Genişlik : 17,2 mm
~Derinlik : 139,2 mm
~Ağırlık : 2,1 Ibs
Ürünün 3 farklı anahtar seçeneği var. Mavi, kırmızı ve Kahverengi
Benim aldığım modelde Kırmızı anahtar mevcut. Diğer ismiyle Red Switch
ŞİMDİ GELELİM RED SWİTCH'E
Red Switchler, Blue Switche göre daha sessizdir.
Artıları:
Doğrusal tuşlar vuruş ya da tıklama olmadığından hızlı tempolu oyun oynayanların favorisi. Böylece hızlı ve ani reaksiyonları minimum dirençle sağlar.
Eksileri:
~Aynı geri bildirim ve direnç eksikliği doğruluğunuz düşükse tuşlara kazayla basmak anlamına da gelebilir.
~Tuş çıkarma aparatı çıkmadı
~Bilek desteği daha iyi olabilirdi.
KUTU İÇERİĞİ
~Klavye
~Bilek desteği
~Kullanım Kılavuzu
~Böylesine pahalı bir üründe tuş çıkarma aparatı çıkmaması beni şaşırttı. (Ama elinizle de kolaylıkla çıkarabiliyorsunuz)
Klavyeyi cihazımıza bağladığımızda çok şık bir görüntü çıkmakta. Belki de hayatımda daha önce hiç Rgb klavye kullanmadığım için hoşuma gitmiştir.
~Bilek desteği olması gerektiği gibiydi diğer klavyelere oranla artısını göremedim. Xpg Summoner üründeki gibi bir bilek desteği olsaydı daha güzel olabilirdi.
~Bilek desteğinin manyetik bir şekilde takılıp çıkartılabilir olması hoşuma gitti.
ÜRÜNÜN DİĞER KLAVYELERE GÖRE FARKLI OLAN BİR EKRANI VAR, PS4'TE KULLANDIĞIM İÇİN EKRANI KULLANMA ŞANSIM OLMADI
ÜRÜN LİNKİ
Mobilden yazdığım için göze batan noktalar olmuş olabilir, özür dilerim.