🔥İndirim SteelSeries Arctis 1 349tl!!!!

Emir3162

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
759
Arkadaşlar 13 ocakta bime geliyor mouse felanda geliyor bakarsınız her neyse şuan steelseries siberia 200 kullanıyorum, steelseries arctic 1'e geçiyim mi?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Drop plus al

Bütçen varsa çık Drop Plus al.
Alıp satılabilecek bir kulaklık

SS Arctis 1 mobil oyun odaklı kulaklık.
Rekabetçide pek işey yaramaz gibi.

Anakartın ne

Ürünün fiyatı diğer piyasa satıcılarına oranla çok ucuz hatta yarı yarıya fark var. Alırken 2 kere düşünün ben bir şey diyemeyeceğim çakma desem belki gerçek olur yararlanamazsınız. Ağzımı açmamayı düşünüyorum.

Al sat yapacaksan al
kullanacaksan önermem
7.1 bir yok
mikrofon ayarı çok uğraştırıyor

kullanmalık önerim drop plus
al sat önerim arctis 1

Ürünün fiyatı diğer piyasa satıcılarına oranla çok ucuz hatta yarı yarıya fark var. Alırken 2 kere düşünün ben bir şey diyemeyeceğim çakma desem belki gerçek olur yararlanamazsınız. Ağzımı açmamayı düşünüyorum.
çakma olma ihtimalini düşünmüyorum reis

Bim çakma ürün satmaz.

Bim çakma ürün satmaz razer aldım zamanında 100 liraya o bile orijinal

Diyorsan ben oyun odaklıdan çok müzik dinlerim onun dışına hikayeli oyunlar oynarım; o zaman al. Ama onun dışında o parayı kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum.

Geri