Neler Yeni

Steelseries Arctis 1 Mikrofon Sorunu

ysfgkts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Can Gökraş
Öncelikle merhaba steelseries arctis 1kulaklığın mikrofonu bildiğiniz üzere direk mikrofonun kendisine bağlı. Benim laptobumda da tek bir jack girişi var. Olur diye ümit ediyordum fakat mikrofon çalışmadı. ama kulaklığı telefona taktığım zaman hem mikrofon hem de ses düzgün bir şekilde çalışıyor. Bilgili birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Not: W8.1 kullanıyorum ve realtek ses yazılımı yüklü. Jack girişini taktığım zaman realtekin seçim ekranı gelliyor ve mecbur kulaklığı seçiyorum.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    97.5 KB · Hit: 142

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Jak çoğaltıcı alın

ysfgkts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Can Gökraş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jak çoğaltıcı alın
çoğaltısız da halledilebileceğini düşünüyorum başka bir yolu yok mudur çünkü telefonda sıkıntısız bir şekilde çalışıyor ve benim laptobumda da tek bir jack girişi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes
çoğaltısız da halledilebileceğini düşünüyorum başka bir yolu yok mudur çünkü telefonda sıkıntısız bir şekilde çalışıyor ve benim laptobumda da tek bir jack girişi var
Mikrofonu Tam Otutturduğuna eminmisin

ysfgkts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Can Gökraş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mikrofonu Tam Otutturduğuna eminmisin
Aynen tam oturtuyorum. Realtekten dolayı oluyo olabilir mi çünkü mikrofonu seçiyorum ve mecburen bilgisayar taktığım jacki kulaklık olarak algılıyor. Kayıt aygıtlarında da ek bir mikrofon yok sadece laptobumun mikrofonu gözüküyor. Relatek Programını silsem olur mu acaba?

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
Aynen tam oturtuyorum. Realtekten dolayı oluyo olabilir mi çünkü mikrofonu seçiyorum ve mecburen bilgisayar taktığım jacki kulaklık olarak algılıyor. Kayıt aygıtlarında da ek bir mikrofon yok sadece laptobumun mikrofonu gözüküyor. Relatek Programını silsem olur mu acaba?
çoğaltıcı al

Top Bottom