🔥İndirim SteelSeries Arctis 1 Wireless Xbox Edition Oyuncu Kulaklık 1.998'TL

Uzun zamandır Cloud2 kullanıyorum. Asıl amaçlarım müzik/hikayeli oyun/film. Cloud3 veya Cloud2/Alpha Wireless almayı düşünüyordum. Sizce Arctis 1 Wireless alternatif olabilir mi?
Wireless olması güzel avantaj bende tam tersine cloud 2'ye geçmeyi düşünüyorum 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sipariş ettim. Xbox edition diyince pc için değil mi diye düşündüm ama ürünün yorumlarını ve satıcı sorularını incelediğimde pc uyumlu diyorlar. Bu kadar ucuz olması şaşırttı umarım çakma falan değildir.
Çakma olmaz satıcı Trendyol 😃

Wireless olması güzel avantaj bende tam tersine cloud 2'ye geçmeyi düşünüyorum 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çakma olmaz satıcı Trendyol 😃
Cloud2yi 5 yıldır kullanıyorum kablosuz hariç tüm standartları karşılıyor, çok iyi bir kulaklık ama bi değişiklik yapasım geliyor, biraz kaşınıyorum sanırım :)

kablolu modeliyle aynı ise özellik olarak verilmez bu para

Alınır mı pişman eder mi ? kulağı güzel çevreleyen kulaklıkları seviyorum
Daha masaüstü cihaz almadım laptop varda ilerde uğraşmamak için alınır mı? Genelde oyun için kullanılacak

Hadi canım kimden duydun bunu
Cloud 2 hayranı yayıncılardan mı
Tarihi eser kulaklıkla kıyaslıyorsunuz SS Arctis 1 Wireless’ı
arkadaşım sen dalga falan mı geçiyorsun yoksa elektonikle alakalı bilgin 0'a yakın mı ? bose kulaklık kullandın mı mesela hiç hayatında e sporcuların tamamı cloud 2 kullanıyor. hadi onları geçtim ben bir çok kulaklık denedim cloud 2 kadar rahat güzel ve iyi bir kulaklık görmedim artchis 5 di sanırım arkadaş ilk çıktığı zaman logitech kualklık kullanıyordu o logitech kırıldı diye artchis'e geçiş yaptı cloud 2 daha iyi olduğunu biliyordu oda bak gelmesiyle direk iade olarak göndermesi 1 oldu logitech in dışı mavi olan kulaklığı var biliyorsundur onu kullanıyordu ss şuan sadece çoluk çocuğa yada iş bilmezlere oynuyor uzun zamandır adam akıllı 1 ürününü dahi göremedik. belkide iyi bir insan olursan sende cloud 2 alabilrsin

arkadaşım sen dalga falan mı geçiyorsun yoksa elektonikle alakalı bilgin 0'a yakın mı ? bose kulaklık kullandın mı mesela hiç hayatında e sporcuların tamamı cloud 2 kullanıyor. hadi onları geçtim ben bir çok kulaklık denedim cloud 2 kadar rahat güzel ve iyi bir kulaklık görmedim artchis 5 di sanırım arkadaş ilk çıktığı zaman logitech kualklık kullanıyordu o logitech kırıldı diye artchis'e geçiş yaptı cloud 2 daha iyi olduğunu biliyordu oda bak gelmesiyle direk iade olarak göndermesi 1 oldu logitech in dışı mavi olan kulaklığı var biliyorsundur onu kullanıyordu ss şuan sadece çoluk çocuğa yada iş bilmezlere oynuyor uzun zamandır adam akıllı 1 ürününü dahi göremedik. belkide iyi bir insan olursan sende cloud 2 alabilrsin
Garipsin ki
Cloud 2’i arkadaşımda 1 gün boyunca komple kullandım ne övdünüz şu Cloud 2’i gördüğüm en overrated kulaklık 2 3 yayıncı övdü diye en iyi kulaklık yaptınız
Wireless olan Arctis 1 ile olan rahatlık kalitesi tartışmaya alık bile değil onu geçtim ses kalitesi olarak Cloud 2 daha üstün tabii ki ama arada abartacağınjz bir fark bulunmuyor ooo Cloud 2 ya demiyorsun yani

Hadi canım kimden duydun bunu
Cloud 2 hayranı yayıncılardan mı
Tarihi eser kulaklıkla kıyaslıyorsunuz SS Arctis 1 Wireless’ı
Sipariş verdim :)
Olmadı ikisini de kullanırım. Gelince SS iyiyse belki Cloud 2 iade ederim, vaktim var.

Kulaklık çok dar ve kulak altlarına kadar baskı yapıyor. İade talebi oluşturdum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,783
Üyeler
184,221
Son üye
raxpy64
Geri