steel series hocamalınır mı
Satıcı Amazon değil ama beyaz renkli olan satıcı Amazonkonsol edition dikkat edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.amazon.com.tr/dp/B07GFR...-21&utm_source=reflink2&utm_campaign=387&th=1
gayette fiyatına değen kulaklık 150tl arttırabilen cloud 2 alsın yoksa rampage fury x'le birlikte bu bütçedeki en iyi seçimÇoklu Platform Uyumu
PC, PlayStation, Xbox One, Nintendo Switch, VR ve mobil cihazlarda oyun oynadığınız her yer için tasarlanmıştır
Kesinlikle, Steelseries'i severim ve bu serinin tasarımını da beğeniyorum ama ses kaliteleri fiyatlarını hak etmiyor, hele Cloud 2, 1150tl iken.Arctis 3'e 1000tl verilmez bence. O kalitede ,değil.
çok mu güzel indirimler oluyor bende wireless kulaklığa geçmeyi düşünüyorum arctis 7-9 olabilir beklemeye değer mi senceŞahsen Acil İhtiyacı Olmayanlar Malum Kasım Cuması Yaklaşıyor Bence Onu Beklesin Ben Onu Bekliyorum steel series kulaklık icin daha uygun ve daha iyi olur diye düşünüyorum Cünkü Geçen Sene acer Nitro QG241YPBMIIPX 23.8” 165 Hz 1ms (2xHDMI+Display) Freesync Full HD LED Monitör UM.QQ1EE.P01 1.346 TL Almıştım