alınmaz artık anlasanız7.1 Alsam
Ailem uzak olduğu markalara karşı ekran kartı alacaktım MSİ diye almadılarMeraktan soruyorum kaç yaşınızdasınız? Ailenizi bir kulaklıkla ilgili ikna etmek bu kadar zor olmamalı, inatçı bir aileniz varmış.
Size önerim almayın ailenizide bu konularda ikna edin geçmiş geçmişte kaldı kim MSI'ı tanımıyor ya Allah aşkınaAilem uzak olduğu markalara karşı ekran kartı alacaktım MSİ diye almadılar
Sokaktan 20 kişiye Msi markasını biliyormusunuz deseniz 17 si biliyoruz der kalan 3 kişide zaten 65 yaş üstü falandır. ( hakaret olarak algılamayın. )Ailem uzak olduğu markalara karşı ekran kartı alacaktım MSİ diye almadılar
sizi aşağılamak için söylemiyorum ama çok yüksek ihtimal yaşınız çok küçük bu yaşlarda farklı şeyler yap dostum sokağa çıkma saatlerinde çık farklı şeylerle uğraşAilem uzak olduğu markalara karşı ekran kartı alacaktım MSİ diye almadılar
Hocam öncelikle cahil demedim üstelik yanlış algılamayın diye belirttim, üstelik herkes teknolojiyi takip edicek diye bir kural yok fakat Msi gerçekten büyük bir marka...Tamamdır Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ailem teknolojiye meraklı olmadıkları için bilmiyorlar "Cahil" oldukları için değil tabikide cahil dediniz diye bir şey demiyorum
windows sonic üzerinden yazılımı bile olmayan bir kulaklığa bizle dalga geçer gibi 7.1 açabilirsiniz diyor steelseries?? 7.1 Yazıyor ben mi yanlış anladım
aynen öylewindows sonic üzerinden yazılımı bile olmayan bir kulaklığa bizle dalga geçer gibi 7.1 açabilirsiniz diyor steelseries
Peki bu kulaklık işimi biraz olsada görürmü 500 TL bandında https://www.itopya.com/kraken-x-oyuncu-kulakligi/windows sonic üzerinden yazılımı bile olmayan bir kulaklığa bizle dalga geçer gibi 7.1 açabilirsiniz diyor steelseries
benim beğendiğim ama kimsenin beğenmediği kulaklık hocam buPeki bu kulaklık işimi biraz olsada görürmü 500 TL bandında https://www.itopya.com/kraken-x-oyuncu-kulakligi/
Bakın bana ne kadar itimat edersiniz bilemiyorum ama az önce kulaklığım kargodan geldi. Ben de deneyimlerimi aktarmak için konu açacaktım ki sizin konuyu gördüm. Kulaklığı aliexpress'ten getirttim. Eksa E900 pro. Vergisiyle kargosuyla birlikte 300 lira tuttu. Kulaklık muhteşem. Türkiyede asus diye satılsa kesinlikle 700 liradan aşağı gitmez. Ses performansı mükemmel. Mikrofonu kristal netlikte. Şiddetle tavsiye ediyorum.Merhaba,
Bir kulaklığa ihtiyacım var ve 7.1 olduğundan STEELSERİES ARCTİS 3 2019 EDİTİON almaya karar verdim bu kulaklık wireless mı şu videoda izledim benim bildiğim STEELSERİES kulaklıkları kablolu kablosuz olarak 2 seçenek ile sunuyor ve memnun kalırmıyım bu üründen 7.1 Olduğundan oyunda daha iyi ses kasacağımı düşünüyorum .