Neler Yeni

SteelSeries Arctis 3 İyi midir?

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
alın görürüz sıkıntı olmazı sadece oda değil çok sıklıkla yazılımı bozuluyor ses ayarları yok oluyor ve thx teknolojisi zaten kullanılamıyor thxsiz razer kraken te kullanılmaz
THX li alacağım zaten onun için konuşuyorum

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa
arctis 3 (2019) kullanıyorum 400 tl ye almıştım bu fiyata alınmaz ama rahat bir kulaklık

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
Kanka 6 sayfalık konu olmuş insanlar sana alma diye yalvarcak nerdeyse sen hala kararlı olarak arctis 3 almayı düşünüyosun.
Arctis 3 ten çoktan vazgeçtim Razer olarak istiyorum

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
THX li alacağım zaten onun için konuşuyorum
nasıl alacaksın 20dolar yani ekstra 140tl civarı vermen lazım zaten 940tl verebiliyorsan farklı bir şey öneririz
Arctis 3 ten çoktan vazgeçtim Razer olarak istiyorum
ben her şeyi anladım da ben neden 6 sayfadır bir fanboyla uğraşıyorum yazılabilecek her şeyi yazdım ısrarında kararlıysan bize soru sorma.

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
nasıl alacaksın 20dolar yani ekstra 140tl civarı vermen lazım zaten 940tl verebiliyorsan farklı bir şey öneririz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben gher şeyi anladım da ben neden 6 sayfadır bir fanboyla uğraşıyorum yazılabilecek her şeyi yazdım ısrarında kararlıysan bize soru sorma.
Ben fanboy değilim sadece fan da değilim Razer güven veriyor bana THX li Razer'a para öderim ama ailem 700 TL lik HyperX e para vermez fanboy değilim ailem sıkıştırıyor beni

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben fanboy değilim sadece fan da değilim Razer güven veriyor bana THX li Razer'a para öderim ama ailem 700 TL lik HyperX e para vermez fanboy değilim ailem sıkıştırıyor beni
hyperxe 700tl vermez mi en tepe markalardan biridir hyperx 940tlen varsa o zaman tabii ki farklı bir şey öneririz

madSlowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Donanım.
hyperxe 700tl vermez mi en tepe markalardan biridir hyperx 940tlen varsa o zaman tabii ki farklı bir şey öneririz
Olur başka bir şey Corsair dışında ailem yüzünden

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,813
İsim
Eren Yeager
Hayır wireless aramıyorum konumu yanlış yazdım herhalde kusura bakmayın
Yok dostum ben yanlış anlamışım
Onerebilecegim tek ürün bu razer tarafında fiyat bakımından yakın olan yani
Bu ürünü kullananları okuduğumuz zaman THX oyunlarda sesi boğuklaştırıyormuş yazılımsal anlamda sıkıntar yaşıyormuş size önerim nedir biliyor musun
Ailenizi ikna edin farklı bir marka kulaklik alın bu kadar basit siz harcıyorsunuz bu parayı karşısına çıkın ailenizi söyleyin bu parayı ben harcayacağım niye karisiyorsunuz diye başka bir çözümü yok gibi gözüküyor

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yok dostum ben yanlış anlamışım
Onerebilecegim tek ürün bu razer tarafında fiyat bakımından yakın olan yani
Bu ürünü kullananları okuduğumuz zaman THX oyunlarda sesi boğuklaştırıyormuş yazılımsal anlamda sıkıntar yaşıyormuş size önerim nedir biliyor musun
Ailenizi ikna edin farklı bir marka kulaklik alın bu kadar basit siz harcıyorsunuz bu parayı karşısına çıkın ailenizi söyleyin bu parayı ben harcayacağım niye karisiyorsunuz diye başka bir çözümü yok gibi gözüküyor
Aynen öyle hatta thx çalışması için 20dolar fazla vermek lazım yazılım paralı

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Enis Solak
Olur başka bir şey Corsair dışında ailem yüzünden
Meraktan soruyorum kaç yaşınızdasınız? Ailenizi bir kulaklıkla ilgili ikna etmek bu kadar zor olmamalı, inatçı bir aileniz varmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,472
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom