SteelSeries Arctis 3 İyi midir?

alın görürüz sıkıntı olmazı sadece oda değil çok sıklıkla yazılımı bozuluyor ses ayarları yok oluyor ve thx teknolojisi zaten kullanılamıyor thxsiz razer kraken te kullanılmaz
THX li alacağım zaten onun için konuşuyorum

arctis 3 (2019) kullanıyorum 400 tl ye almıştım bu fiyata alınmaz ama rahat bir kulaklık

THX li alacağım zaten onun için konuşuyorum
nasıl alacaksın 20dolar yani ekstra 140tl civarı vermen lazım zaten 940tl verebiliyorsan farklı bir şey öneririz
Arctis 3 ten çoktan vazgeçtim Razer olarak istiyorum
ben her şeyi anladım da ben neden 6 sayfadır bir fanboyla uğraşıyorum yazılabilecek her şeyi yazdım ısrarında kararlıysan bize soru sorma.

nasıl alacaksın 20dolar yani ekstra 140tl civarı vermen lazım zaten 940tl verebiliyorsan farklı bir şey öneririz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben gher şeyi anladım da ben neden 6 sayfadır bir fanboyla uğraşıyorum yazılabilecek her şeyi yazdım ısrarında kararlıysan bize soru sorma.
Ben fanboy değilim sadece fan da değilim Razer güven veriyor bana THX li Razer'a para öderim ama ailem 700 TL lik HyperX e para vermez fanboy değilim ailem sıkıştırıyor beni

Ben fanboy değilim sadece fan da değilim Razer güven veriyor bana THX li Razer'a para öderim ama ailem 700 TL lik HyperX e para vermez fanboy değilim ailem sıkıştırıyor beni
hyperxe 700tl vermez mi en tepe markalardan biridir hyperx 940tlen varsa o zaman tabii ki farklı bir şey öneririz

Hayır wireless aramıyorum konumu yanlış yazdım herhalde kusura bakmayın
Yok dostum ben yanlış anlamışım
Onerebilecegim tek ürün bu razer tarafında fiyat bakımından yakın olan yani
Bu ürünü kullananları okuduğumuz zaman THX oyunlarda sesi boğuklaştırıyormuş yazılımsal anlamda sıkıntar yaşıyormuş size önerim nedir biliyor musun
Ailenizi ikna edin farklı bir marka kulaklik alın bu kadar basit siz harcıyorsunuz bu parayı karşısına çıkın ailenizi söyleyin bu parayı ben harcayacağım niye karisiyorsunuz diye başka bir çözümü yok gibi gözüküyor

Yok dostum ben yanlış anlamışım
Onerebilecegim tek ürün bu razer tarafında fiyat bakımından yakın olan yani
Bu ürünü kullananları okuduğumuz zaman THX oyunlarda sesi boğuklaştırıyormuş yazılımsal anlamda sıkıntar yaşıyormuş size önerim nedir biliyor musun
Ailenizi ikna edin farklı bir marka kulaklik alın bu kadar basit siz harcıyorsunuz bu parayı karşısına çıkın ailenizi söyleyin bu parayı ben harcayacağım niye karisiyorsunuz diye başka bir çözümü yok gibi gözüküyor
Aynen öyle hatta thx çalışması için 20dolar fazla vermek lazım yazılım paralı

Olur başka bir şey Corsair dışında ailem yüzünden
Meraktan soruyorum kaç yaşınızdasınız? Ailenizi bir kulaklıkla ilgili ikna etmek bu kadar zor olmamalı, inatçı bir aileniz varmış.

Geri